Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки

Audio-Technica представи първите си напълно безжични слушалки

Audio-Technica прави безжични слушалки отдавна, но едва сега е готова да предложи напълно безжичен модел - от този тип, при който двете части са физически отделени една от друга. Моделът се казва ATH-CKR7TW и включва 11 мм говорители с покрита с въглерод диафрагма, което би трябвало да намали изкривяването, а бронзови стабилизатори и резистор от стоманена мрежа редуцират резонанса и подобряват възпроизвеждането на високи тонове.

Слушалките се свързват през Bluetooth 5.0 и осигуряват 6 часа на работа с едно зареждане, а калъфът за носене може да ги захрани за още 9 часа. Добавено е и мобилно приложение за настройване на звученето. Продажбите на Audio-Technica ATH-CKR7TW започват тази есен на цена 249 долара/249 евро/229 паунда.

Компанията представи и втори напълно безжичен модел, който е с фитнес насоченост. ATH-SPORT7TW са с IPX5 сертификат за устойчивост на пот и включват режим за пропускане на околните звуци. Батерията им стига за 3.5 часа работа, а чрез калъфа могат да се добавят още 16 часа. Продажбите също започват през есента на цена 179 паунда или 199 евро.

Източник: Audio-Technica

 • Имаш да вземаш ама мнооо са сходни
  Gilespi
 • Този кабел тип "колие" е страшно неудобен за спортуване. Идеалният вариант е да няма кабели, както при Audio Technica. Проблема с повечето евтини алтернативи е ниското качество на звучене. Ето аз си взех въпросния анкери, след това t6 на блудио и не съм доволен от звука.Вярно , качеството на изработка е отлично, т6 кара по цял месец с едно зареждане, но старите ми жични слушалки Филипс звучат осезаемо по-добре.
  A4i
 • Нещо го недолюбват KZ Bluetooth адаптора в head fi, препоръчват TRN Bluetooth адаптора с техните слушалки.
  tzincbg
 • Сравнение с другите слушалки които съм имал са много по добре. Отделно са най-удобните които не предизвикват дискомфорт след 2 часа слушане. И за цената да си идеал.
  Вито
 • Тези анкери са добре направени, но звученето им е средна хубост. Говорителчето е по 1 в слушалка с малък диаметър , мисля беше 6mm. Въобще не съответстват на класа на Audio Technica По-добре BT адаптера на KZ http://s.aliexpress.com/uAjIbeIF?fromSns в комбинация с KZ ZSA слушалки.
  A4i
 • Аз съм много доволен от Анкер. В момента са на промоция 25 долара. С aptx кодек карат малко над четири часа и половина. Имам същите, но без aptx кодек, те изкарват близо 7 часа, с aptx обаче звученето е по-добро. http://s.aliexpress.com/muuMJB3q?fromSns
  Вито
 • Като визия сходни, ама като качество на звука и здравина не става с такива от $15. Може пак китайски, на Fio напр. НО НЕ ЗА 15. Поне 50. Пак е изгодно, де.
  tzincbg