Безжичните слушалки Sony WF-1000XM3 вече в България

Безжичните слушалки Sony WF-1000XM3 вече в България

През лятото Sony представи напълно безжичните слушалки WF-1000XM3, които обещаха да предложат впечатляващите възможности за активно шумопотискане, с които разполага и моделът с класическа форма WH-1000XM3. Устройството вече официално се предлага и в България на препоръчителна цена 449 лв.

Слушалките са снабдени с процесор QN1e, който ползва два микрофона за улавяне на повече от околните звуци и по-ефективното им компенсиране. Процесорът позволява постигането на по-добър звук чрез 24-битовата обработка на звуковия сигнал и наличието на DAC с усилвател.

Добавена е и технологията DSEE HX, която се грижи за подобряване на компресираната музика. Устройството разчита и на нов Bluetooth чип, който позволява двете слушалки да получават звук едновременно, за да се избегнат проблеми със синхронизирането. Компанията обещава и подобрения при латентността, така че би не трябвало да има разминаване на звук и картина при гледане на видео.

Корпусът също е с оптимизирана форма за по-добро фиксиране в ухото, а антената има нова структура, която трябва да повиши стабилността на връзката. Слушалките осигуряват до 6 часа работа с един заряд при включена функция за шумопотискане и до 8 часа при изключена. Зареждането става чрез калъфа за носене, който може да осигури още до 3 допълнителни заряда.

Включена е функция за бързо зареждане, която за 10 минути осигурява енергия за 90 минути работа. Слушалките се управляват чрез две сензорни зони, чрез които може да се стартира и гласов асистент, и имат режим за пропускане на околните звуци при поставяне на пръст върху лявата слушалка. Припомням, че наскоро A1 предложи Sony WF-1000XM3 на много изгодна цена в комбинация със смартфона Xperia 5.

Оферти на деня