Caviar пуска iPhone 11 Pro с част от пуловера на Стив Джобс

Caviar пуска iPhone 11 Pro с част от пуловера на Стив Джобс

Руската компания Caviar, която подготвя луксозни версии на някои смартфони и обикновени телефони, представи и модифицирани версии на iPhone 11 Pro и Pro Max. Те се казват Superior Jobs и включват сериозна визуална промяна на гърба. Както подсказва името версията е посветена на Стив Джобс и като такава изненадващо включва част от традиционно използвания от него пуловер.

Централно място на гърба, който е двутонов (черен/бежов) и е изработен от титан, заема логото на Apple, в което е вградена част от пуловера. В долната му част са поставени подписът и имената на Джобс. Върху страничната рамка е изписан номерът на съответната бройка от лимитираната серия, както и името на руската компания. Цените на моделите започват от 6290 долара за версията на iPhone 11 Pro с 64GB памет и достигат до 7440 долара за Pro Max с 512GB. От всеки от вариантите ще бъдат произведени по 9 броя.

Това не е единственият подобен продукт на компанията, която предлага още iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier, в който са включени елементи от облеклото, което двамата боксьори са носили по време на легендарния си мач. iPhone 11 Pro Superior The Beatles пък е с вградени части от костюмите на музикантите, а няма как да пропуснем и вариантите на iPhone 11 Pro с частица от кораба Титаник и космическия апарат на Юри Гагарин.

Източник: Caviar

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция