До 20 август телефоните на Huawei от серията P10 идват с подарък

До 20 август телефоните на Huawei от серията P10 идват с подарък

Huawei обяви, че днес дава началото на своята лятна кампания на име “Стартирай лятото”, която ще продължи до 20 август. През този период потребителите, които изберат телефон от серията P10, ще могат да го вземат със специален подарък, който ще им помогне в летните приключения – външна батерия с голям капацитет, зарядно за автомобил или комбиниран селфи стик с трипод. Припомняме, че всички аксесоари бяха включени в специалния пакет за направилите предварителна поръчка за Huawei P10 в началото на годината.

Препоръчани оферти

Така Huawei P10 Plus идва с батерията Huawei AP08Q, която осигурява капацитет от 10 000 mAh и е снабдена с USB Type-C и microUSB портове, а освен това поддържа технологията за бързо зареждане SuperCharge. Тя се поддържа и от автомобилното зарядно Huawei AP38, което е подарък при покупката на Huawei P10. Джаджата има и втори порт (5V/1A) за зареждане на друго устройство, но по-важното е, че P10 ще се зарежда много по-бързо, защото специалния порт поддържа 4.5V/5A и 9V/2A. И в двата случая е важно да ползвате кабела от комплекта на P10 Plus и P10, защото той има специална конструкция.

Закупилите Huawei P10 lite ще могат да вземат  селфи стика Huawei AF14. За него вече писахме подробно, като ни впечатли с ниската си цена, качествената конструкция и възможността за употреба като статив. Устройството има и специален бутон за дистанционно активиране на камерата. Продажбите на промоционалните комплекти започват в “Мтел”, Telenor и VIVACOM, в големите вериги магазини за потребителска електроника и в някои онлайн магазини.

 • Много си прав, като чета предишните му писания във форума наистина май има раздвоение на личността. Мога да дам и конкретен пример- "Ти не си световен фактор за дефект при някоя марка телефон хуйвеи правят доста здрави телефони докато сони и самсунг бълват само говна имам достъп до доста голяма база сервизна информация но всеки сам си знае дървояда като реши да захапе дървото нищо не може да го спре."
  mamuta70
 • Изглежда в този форум хората нямат прави на мнение, и щом изразят различно от вашето, стават гейове :| :S
  koklo_2
 • Ахахахах, тончо от теб ли? :D:D:D:D
  muamamu1
 • Ти откъде изпълзя бе гей
  Vasil977
 • За него подаръка ще е дългогодишна почивка в специализирано медицинско заведение... (woo)
  PoceH_BS
 • За теб специално ще има подарък газова печка:X
  mamuta70