До 47% по-евтини пакети VIVACOM DUO за целия срок на договора

До 47% по-евтини пакети VIVACOM DUO за целия срок на договора
VIVACOM обяви, че започва да предлага пакетите, комбиниращи телевизия и интернет, за 15,80 лв. на месец, като цената важи за целия срок на договора независимо дали става въпрос за оптична или ADSL връзка. Офертата е валидна до края на юли тази година за всички нови клиенти на пакетните VIVACOM услуги, както и за тези, които искат да променят някоя от самостоятелните си услуги към пакетна. С новите цени на практика всеки клиент на най-разпространените VIVACOM Net пакети получава допълнително и сателитна цифрова телевизия за 80 стотинки на месец. DUO: Net + TV предлага над 40 телевизионни канала и интернет със скорост на сваляне до 20 Mbps. Всеки от пакетите включва напълно безплатен Wi-Fi модем или рутер, лицензиран пакет за антивирусна защита NOD 32, както и безплатна инженерна инсталация.

  • На мобилтел е 24лв. с договор за 12 месеца. http://www.mtel.bg/izchisli-svoia-paket Нет, стац. тел. и 40 канала. На бтк е 22лв. + стац. тел. поне още 8лв. http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/paketni_uslugi/vivacom_duo_net_tv_ Пакет подобен на мобилтелския надминава 30лв.!!! http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/paketni_uslugi/vivacom_trio_fix_net_tv Единствения вариант да дойде по - евтино от мобилтел е да си в район с оптика и да си пуснеш сателитна и оптичен интернет, цената тогава е 20 лв. Тогава няма нужда от стац. телефон респ. и сумата на месец наистина идва добра. При почти всички варианти бтк идва скъп.
    vladovn
  • Този процент не знам как са го сметнали, но цената си е супер. Същата е и за оптичния нет и телевизия и за 20лв си гледаш всички канали, за разлика от Мтел, където е 30+
    zazabg