Един отговор ще ти донесе мобилен телефон!

Един отговор ще ти донесе мобилен телефон!
Днес всички се наслаждаваме на заслужена почивка, но дали знаем каква е причината за това? Какъв ден е днес? Ако си наясно с верния отговор, можеш да се сдобиеш с чисто нов мобилен телефон - PriVileg X6 (сензорен дисплей, 2 слота за SIM карти, стерео говорители, меню на български, българска виртуална клавиатура; в комплекта - 1gb карта, втора батерия, аудио кабел, калъф, екранен протектор, Bluetooth донгъл, автомобилно и настолно зарядно, връзка за носене. Новата ревизия на PRIVILEG X6 има JAVA, Bluetooth към втората SIM карта и фабрично заложени GPRS/MMS/WAP настройки за MTEL, GLOBUL и VIVATEL), само като отговориш с SMS на въпроса по-долу. Предположението си трябва да изпратиш на номер 1915 във формат MBM x, където x е номерът на отговора.

1 май е ден на:

1. MobileBulgaria.com
2. Световен ден на труда
3. Ден на феновете на Nokia

Освен голямата награда - мобилен телефон с 2 SIM карти, ще раздадем още 15 поощрителни - 5 тениски с логото на Mobile Bulgaria и 10 връзки за телефон, също брандирани с логото.

И не забравяй - колкото повече пъти гласуваш правилно, толкова повече ще увеличиш шанса си да грабнеш голямата награда!

Играта стартира на 1 май и приключва на 10 май.
Теглене на победителите, ще се осъществи на 12-ти май.
Цената на едно съобщение е 1,20 лв. с ДДС.

Спецификация на телефона:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1479&sub=spec


Линк за покупка от MobileShop:
http://www.mobilebulgaria.com/shop/offers.php?id=93

Сайт на вносителя: http://privileg.bg/

 • www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8807 http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8807
  maxi_mix
 • Mersi, no ne uchastvam v podobni igri :)
  Andre N.B.
 • Заповядай в 17ч.
  maxi_mix
 • OK, Izteglihte li pobeditelite?
  Andre N.B.
 • Виж на началната страница. Грешка, грешка, имах предвид "Телефонът на всички времена" .
  deezel
 • Къде да го видим, че аз не намирам нещо?
  kkrasimir
 • Вижте кой е на първо място... Някой е пуснал ддсетина SMS-а... Ужас, щеше да е смешно, ако не беше толква тъжно.:)
  deezel
 • Абе ти съвсем големи глупости взе да ръсиш бе, да вземеш да млъкнеш малко, че да спечелиш малко уважение, щото като говориш само го губиш.
  kkrasimir
 • Ако изказването на мнение в днешно време, без участието в него на всякакви псувни се смята за "лош език във форума" , то не само аз трябва да получа БАН ами и още поне 50 % от активните юзери в този форум. Давай БАН-вай всички о велики модераторе. Можеш и да изтриеш по-горните ми постове (за да не загубите някои друг СМС, ако случайно някои решен да прати СМС ги прочете и се разколебае). Между другото с БАН-а ми именно ще докажеш, че от части поне ви е страх от мнението ми и от части аз съм прав, за което искренно ще се радвам и вече ще имам така исканите от тебе доказателства ( също така - кога се тегли наградата за да намина? ) :) Така че давай - банвай братле - ако това те прави мъж - да имаш надмощие в Интернет - давай - бъди мъж :D
  ShinG0
 • В грешка си, имат отдавна фирмен сайт: http://www.privileg.bg/
  maxi_mix
 • Нека говорим с факти - не виждам да имаш такива. Всеки път каним, който иска да дойде да гледа, когато теглим наградата. НО държим стрикно да добрият език във форума и без релани примери и доводи, следващата ти реплика е БАН!
  maxi_mix
 • Andre N.B. - Още нещо подобно и си БАН!
  maxi_mix
 • И аз така мисля, дори може въобще да не се даде голямата награда, а да се "изтегли" някое поставено лице, което да постнат като победител, а той всъщност е я брат, я брачед, я приятел на някои от създателите на сайта и т.н. Абе всичко е направено за пари и за авто-реклама на сайта. В чужбина може и да има подобни мероприятия и да са истински, но в БГ везните клонят към мошеничество.
  ShinG0
 • Vsichki nagradi ot tozi tip sa si moshenichestvo
  Andre N.B.
 • И аз не съм съгласен с теб. 10000 е твърде оптимистична цифра за броя смс-и,който ще бъде изпратени от потребителите. 1,20 е цената на смс-а,но 20 ст. от тях са ДДС. Останалия 1 лев се дели по равно между мобилните оператори и сайта...и какво остава за сайта?
  Spiderman_ot_selo
 • Грешка си, но няма да задълбочаваме.
  maxi_mix
 • Освен голямата награда - мобилен телефон с 2 SIM карти, ще раздадем още 15 поощрителни - 5 тениски с логото на Mobile Bulgaria и 10 връзки за телефон, също брандирани с логото. Интересен начин да се печелят пари от наивните. Наградите , които ще се раздават ще са една малка капка в морето от СМС-и, които потребителите на този сайт (по наивните вече споменах) ще пратят за печалбата на 1 - забележете 1 GSM само. Разбирам да бяха поне 10 GSM, да си струва, но представете си 10 000 човека пратят по 1.20 лв, телефона струва 300 лв - поощрителните награди (тениски и врзъки) няма да ги коментираме да са максимум 200 лв, което е 9500 лв + печалба за сайта - интересно :D :D :D
  ShinG0
 • Интересни дискусии се водят тук:-)По принцип рядко влизам, но има интрига!а кои вярва в извънземни да му е честита печалбата на привилега!
  zoro61
 • аз пуснах от двата тела пък дано копенм нещо :) жалко че моя тел няма кинти че ползвах на майка ми :)
  myzrael
 • "прав си и аз бих пуснал едно смссче но ако беше за N82 :) но черния вариант..:)" Е, не е необходимо да е върхов модел. Под телефон на годината имах предвид Sony Ericsson W910i, но може и да беше друга марка и модел от средното ниво. Щеше да има доста по-голям интерес.
  kkrasimir