Escobar Fold 2 е лошо прикрита версия на Samsung Galaxy Fold

В началото на февруари Escobar Inc. представи втория си телефон със сгъваем екран - Escobar Fold 2, като по всичко изглеждаше, че става въпрос за измамна схема. Сега благодарение на Маркъс Браунли виждаме и какво точно представлява това устройство.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Както се и очакваше, това е Samsung Galaxy Fold с добавени стикери в златисто, които се свалят доста лесно. Според него компанията прави доставки само към популярни журналисти и блогъри, но едва ли обикновените потребители биха получили устройството. Моделът е с обявена цена от 399 долара, което обаче е с 1580 долара по-малко от тази на Galaxy Fold.

Браунли спекулира, че подкрепата за устройството от редица знаменитости е получена чрез услугата Cameo. Тя позволява плащането на известни личности за заснемане на персонализирано видео. Както и преди, не препоръчваме да купувате устройството. Припомняме, че първият Escobar Fold 1 представляваше ребрандирана версия на Royole Flexpai.

  • Преди около 3 седмици, друг влогър говореше за същия телефон. https://www.youtube.com/watch?v=qvK_4Bkc-gA и затова, че е измамна схема. Обаче на Маркъс Браунли са му забавили доставката, затова прави много по-късно ревюто на телефона. Както той каза, че вероятно са го проучили преди да му го пратят.
    maniaka_slr