Escobar Fold 2 изглежда като измамна схема

Компанията Escobar Inc., която е собственост на брата на известния наркотрафикант Пабло Ескобар, представи новия си смартфон със сгъваем екран Escobar Fold 2, който е с цена само 399 долара. Ако можем да съдим от снимките в официалния сайт на устройството, то изглежда идентично с Galaxy Fold, но със златисто покритие и добавено логото на компанията.

Посочените параметри също са идентични с тези на Galaxy Fold, който обаче е с цена от 1980 долара или с 1580 долара по-скъп от Escobar Fold 2. При условие, че компанията наистина доставя този хардуер с такава ниска цена, тя би била на огромна загуба. Рекламното видео обаче показва Galaxy Fold с допълнително покритие на задния панел.

По всичко личи, че става дума за измама, както посочват редица медии. Има голяма вероятност потребителите да получат китайска реплика на Galaxy Fold, която обаче със сигурност не би предоставила хардуер на същото ниво. При всички положения е препоръчително да не давате парите си за подобни продукти, които няма как да отговарят на описанието си.

Източник: Android Police

 • От видеото ясно се вижда, че е пръчка отвсякъде 😀
  Legolaself01
 • Сигурно, както видяхте, кутията е голяма, а телефона в средата заема малко място. Дали пък в кутията няма и по 1 кг бяло, та като го получиш в държавата да идват да си го търсят (не телефона и кабела) :P :D
  Нали, получаваш го с условие, върнете кутията за рециклиране в локалното представитдлство :) Така може и истински Fold да ти доставят ;)
  board
 • Сигурно, както видяхте, кутията е голяма, а телефона в средата заема малко място. Дали пък в кутията няма и по 1 кг бяло, та като го получиш в държавата да идват да си го търсят (не телефона и кабела) :P
  butch_bs