Ето безплатните игри в PlayStation Plus за ноември

Ето безплатните игри в PlayStation Plus за ноември

Sony обяви безплатните игри, които ще получат абонатите на PlayStation Plus през ноември и те до известна степен тематично съответстват на предстоящия Хелуин. В Nioh ще се озовете във феодална Япония, за да кръстосате мечове с различни демони, а в психологическите ужаси Outlast 2 ще се борите за оцеляване. И двете игри ще могат да се изтеглят безплатно от 5 ноември.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Nioh е екшън ролева игра, в която можете да развиете своите умения, подобрите оръжията си и покажете превъзходство на над някои от най-свирепите японски демони. Играта ще ви постави в ролята на воин от период Сенгоку, който се бори със зъл магьосник с арсенал от мечове, копия, шурикени, лъкове, пушки, магии и още.

В Outlast 2 ще трябва да оцелеете в изолирана общност, докато се опитвате да освободите вашата съпруга от ръцете на побъркан култ. Преследвани от вашето минало ще трябва да потърсите отговори докато разкривате мрачните тайни на града и изкривените амбиции на неговия харизматичен лидер.

Nioh и Outlast 2 ще могат да се изтеглят безплатно от абонатите на PlayStation Plus между 5 ноември и 3 декември. Това означава, че имате още няколко дни, за да се сдобиете с безплатните игри за октомври - The Last of Us Remastered и MLB: The Show 19.

Източник: PlayStation Blog