Комплектът от Huawei Mate 30 Pro и FreeBuds 3 вече наличен в София

Както писахме преди около две седмици, от днес Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 може да се закупи в София в точно 5 магазина – на A1, Telenor, VIVACOM, Технополис и Техномаркет.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Става дума за лимитирана до 100 бройки серия, която е придружена с Premium Service обслужване, включващо еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел при повреда през първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти и поддръжка по горещата линия 0800 18818. Закупилите комплекта имат възможност и да получат фитнес гривна Huawei Band 4, като участват в проучване за потребителското изживяване с телефона.

Mate 30 Pro ползва чипсета Kirin 990 в комбинация с 256GB памет и 8GB RAM, а в софтуерно отношение откриваме Android 10 с EMUI 10. Устройството е без приложенията на Google и вместо тях разчита на Huawei Mobile Services, част от които е и магазинът за приложения Huawei AppGallery, който се допълва постоянно с глобални и български приложения.

FreeBuds 3 са с първия собствен чипсет за носими устройства Kirin А1, който поддържа Bluetooth 5.1. Отличават се с висококачествен звук, ергономичен дизайн и функция за активно шумопотискане.

Комплектът от Huawei Mate 30 Pro в цвят Space Silver и FreeBuds 3 в класическо черно е на препоръчителна крайна цена 1999 лв., а освен това може да се вземе и за по-малко с абонаментен план от трите оператора.

Телефонът може да се разгледа и закупи само на следните места в София:

 • Telenor в The Mall на бул. „Цариградско шосе“ 115
 • А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“ 101
 • VIVACOM в Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100
 • Технополис Младост на бул. Околовръстен път“ 265
 • Техномаркет на бул. Цариградско шосе“ 92, в новата дисплей зона на Huawei.

 • Тази премиера е доста закъсняла. Само след месец (или по-рано) в продажба ще е P40 Pro. Във всяко отношение той ще надгражда Mate30 Pro. Но и за него се очаква да е без Google.
  Липсващите услуги на Google са си проблем! Няма как всеки ден да "хвърлям боб" ще ми работи ли нормално GSM-a?! Тъпо е...
  Устройството служи на мен, не аз на него!
  alex333
 • Да, но не върви да ги правиш тези гимнастики на телефон за 2000 лв. Да беше по-евтин да, ама аз да се чудя утре ще ми работят ли приложенията като излезна и да трябва да се ровя по форуми как и какво да направя не върви много. Иначе ако беше както си трябва с Google услуги, есента почти сигурно бих взел него, вместо айфона. Сега и рендърите на P40 Pro ми харесват, но пак ме отказва липсата на Google услугите.
  А някой между другото ходи ли да го види телефона на живо, аз днес мислех да мина през Paradise, понеже е близо до работата ми, но ми излезнаха задачи и нямаше кога.
  iWolff
 • Какво начало... Блокират един начин, идва друг :) За 5 минути :)
  Боби13
 • Да става инсталацията докато нея блокират и умреш и после пак от начало за 2 бона яко кеф
  dani1974
 • За 4-5 минути става инсталацията :)
  Боби13
 • Инсталацията на услугите на Google е възможна и лесна. Единствено Google Pay не може да се ползва за безконтактни разплащания.
  chilko
 • Телефон без Google,Gmail YouTube тия са луди да искат за него 2000лв този телефон е неизползваем в Европа и България , меко казано нагло предложение от Huawel
  dani1974