Ясни са безплатните игри в PlayStation Plus за май

Ясни са безплатните игри в PlayStation Plus за май

Точно по график Sony обяви безплатните игри, които ще са достъпни за абонатите на услугата PlayStation Plus през месец май. Предложенията вероятно няма да допаднат на повечето от потребителите, но сигурно има и такива, които ще ги оценят по достойнство.

И така, през май PS Plus ще предложи две игри с напълно противоположен сюжет - в едната ще трябва да изграждате и управлявате големи градове, а другата ще ви постави в ролята на фермер, за да впуснете в земеделски приключения. Двете игри са достъпни за изтегляне между 5 май и 1 юни.

Cities: Skylines е градостроителен симулатор от Paradox Interactive, в който ще можете да развиете малко населено място в голям метрополис. Ще се наложи да взимате стратегически решения, за да поддържате работеща градската екосистема и гарантирате, че жителите са щастливи, а промишлеността се развива.

Ако градската среда ви се струва прекалено стресираща то можете да разпуснете с Farming Simulator 19. Играта ще ви потопи в провинциален начин на живот и ще ви позволи да прибирате реколта, отглеждате добитък, яздите коне или пък застанете зад волана на трактори и други фермерски машини.

Не забравяйте, че до 4 май можете да изтеглите и априлските игри в PS Plus - Uncharted 4: A Thief’s End и DIRT Rally 2.0. Припомняме, че до 6 май можете да вземете безплатно и още няколко чудесни игри за PS4, които остават завинаги ваши и могат да се играят без абонамент за PS Plus.

Източник: PlayStation Blog