Ето и реални снимки на Samsung Galaxy S20+

Ето и реални снимки на Samsung Galaxy S20+

Няколко седмици преди събитието Unpacked на 11 февруари, в интернет се появиха първите реални снимки на един от очакваните тогава модели - Galaxy S20+. Точно така, кадрите потвърждават, че новата флагманска серия ще се казва Galaxy S20. Снимките идват от източници на XDA Developers и показват средното устройство в серията, което на практика ще е наследник на миналогодишния Galaxy S10.

Вече видяхме компютърно генерирани рендъри на всички модели в серията Galaxy S20, но сега за първи път можем да видим реални снимки на един от телефоните в нея. Кадрите на Galaxy S20+ потвърждават досега известните неща за дизайна на устройството. Основната камера в правоъгълна секция включва 4 сензора плюс светкавица и отвор вероятно за микрофон. Бутоните за звука и за включване са върху дясната страна, а бутон за Bixby липсва.

Според слуховете камерата на модела ще предложи нов 12МР главен сензор с по-големи пиксели (1.8μm), а останалите камери вероятно са с телефото и ултраширокоъгълна оптика плюс 3D ToF сензор. Фронталните снимки разкриват намалени странични рамки около извития дисплей (вероятно 6.7"), в който има малък отвор за селфи камерата. Въпреки името това няма да е флагманското устройство в новата серия, защото се предполага, че над него ще е Galaxy S20 Ultra със 108МР основен сензор.

Източник: XDA Developers

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция