Има ли по-голямо удобство от пазаруването онлайн?

Има ли по-голямо удобство от пазаруването онлайн?

По традиция българите са недоверчиви към новите неща или поне докато не разберат, че те могат да направят живота им много по-лесен. Това с голяма сила важи и за онлайн пазаруването. Докато по света то растеше с шеметни темпове, а компании като Amazon се превърнаха в гигантите, които са сега, повечето българи се придържаха към старата и изпитана максима "око да види, ръка да пипне". Те предпочитаха да правят своите покупки в добрите стари физически магазини.

Освен това повечето от сънародниците ни, подобно на германците, нямаха доверие на онези модерни средства за разплащане във формата на пластмасови карти и особено на мистичния процес на електронните разплащания, наплашени от разказите за ловки хакери, които само с поглед могат да им откраднат спечелените с труд пари.

За щастие, нагласите се променят. И то бързо. През последните няколко години навлязоха безконтактните карти, които позволиха бързо плащане на малки суми само с докосване до терминала, дебитните и кредитните карти започнаха да се ползват все повече и повече за покупки в търговски обекти и онлайн, дойдоха и много нови финансови стартъпи като Revolut, Monese, Phyre и Curve.

И точно когато вече нямаме проблеми с електронните разплащания и все повече купуваме онлайн, VIVACOM стартира свой електронен магазин, което несъмнено е правилен ход, дошъл в точното време. Той работи 24/7, така че можете по всяко време да поръчате телефон или таблет, да добавите към него подходящ аксесоар, да изберете мобилен план или пък да закупите устройството без договор. Компанията обещава специални онлайн цени, безплатна доставка за всяка поръчка и индивидуални оферти, което е допълнителен стимул да му обърнете внимание, вместо да губите време, за да ходите във физическите магазини на телекома.

Услугата на VIVACOM за момента е валидна за настоящи клиенти на телекома и позволява преподписване на план или поръчката на нов, като подписването на договора става при получаване. И ако все пак размислите, винаги можете да се откажете от поръчката в 14-дневен срок от подписване на доставения договор или пък от получаването на поръчаната стока, което спестява допълнителното време за посещаване на търговски обект на оператора.

И тъй като става дума за онлайн услуга, се поддържат различни начини за заплащане като плащане при доставка, чрез банкова карта или пък чрез пощенски превод. Имайте предвид, че макар да можете да поръчате едновременно повече от едно устройство, само едно от тях може да бъде закупено на лизинг. Както се подразбира, всички продукти идват с 24-месечна гаранция от датата на поръчка, а рекламации на устройства могат да бъдат направени в обектите на VIVACOM.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция