Ето как ще изглежда Android L в Samsung Galaxy S5

Ето как ще изглежда Android L в Samsung Galaxy S5
Премиерата на финалната версия на Android L очакваме по-късно през годината и дори през този месец, но много от производителите вече имат достъп до изходния код на платформата, за да имат време да подготвят ъпдейти за продуктите си. Samsung също е една от тези компании и не е стояла със скръстени ръце - от сайта SamMobile публикуваха предварителен преглед на ранна тестова версия на Android L (LRW58J) за Galaxy S5 (SM-G900F). Засега обаче тя не е достатъчно стабилна, за да бъде споделена с всички с желание за експериментиране, но публикуваните снимки, видео и допълнителни детайли разкриват какво да очакваме.

Samsung е в началото на тестовете и е пред сериозната задача да промени интерфейса TouchWiz, така че да съответства на новите дизайнерски насоки от Google и въвеждането на т.нар. Material Design. От снимките и видеото става ясно, че компанията се кани да промени цветовата гама на използваната тема и заложи на бялото, което обаче може да не е най-добрата идея за AMOLED панелите, тъй като повишава консумацията на енергия. Някои от собствените приложения на корейците - за набиране, за работа със съобщения, бележки, часовник и т.н., са променени, за да съответстват на Material Design, но от сайта посочват, че в сегашната версия на софтуера няма анимации в приложенията. Всичко, което виждате може и да се промени до излизането на финалното издание.

Повече снимки от интерфейса има тук:
http://www.sammobile.com/2014/10/02/exclusive-preview-android-l-on-samsung-galaxy-s5/

 • Абсолютно съм съгласен. Ще държат до последно този лънчър. Всеки нов андроид и всеки нов телефон на самсунг е натъпкан с още повече тъпотии, които не се използват от повечето потребители. При положение, че има толкова недоволни от touchwiz-a дано поне някога да вкарат опция за изключването му. Ама силно ме съмнява някога да се случи.
  IPS_IPS
 • Отклонявате се от темата. Няма смисъл да намесвате iPhone-а тук. Според мен това видео изглежда като още едно доказателство, че е време Samsung да се откажат от TouchWiz. Разбира се, това няма да стане, защото за много от потребителите TouchWiz Е Android, но за всеки, който си има поне малко идея какво прави с телефона си, този скин остава много, много назад в класациите.
  muamamu1
 • [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo[/Youtube]
  IPS_IPS
 • [Quote]то се вижда по-продажбите, кое се харесва повече.[/Quote] Прав си - Андроид 85%, иОС - 10%.... Значи Андроид се харесва 8,5 пъти повече ;)
  KOBRETI
 • то се вижда по-продажбите, кое се харесва повече. Все още не мога да си обясня защо нексус е най-добрия телефон с андроид, а се продава доста зле.
  IPS_IPS
 • [Quote]а ще покажеш ли и как изглежда[/Quote] Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало ... :D Сериозно - на теб като не ти харесва защо си мислиш че всички са на твоето мнение?
  AVKansazov
 • Само не разбрах от какво трябва да ме е срам? Какво общо има дизайнът (шарениите) с работата на съответното у-во?! :S Опааа, забравих, че си пиша с аЙфоне фен, за който както при блондинката е важен външният вид, а не функционалността... :D:D:D
  PoceH_BS
 • Супер, а ще покажеш ли и как изглежда новия нексус 6 или ****************** -------------- [B][i]mod edit: Спазвай добрия тон! Като няма какво да кажеш, не пиши по темата! Създаваш напрежение, след което темите се превръщат в СПАМ. @Ванката[/i][/B]
  IPS_IPS
 • [Quote]Не стига, че е още по-грозен ами и пак върви лагаво... no comment. Никога няма да се оправят тия пичове.[/Quote] Радвай си се там на \"мазнотията\" от 60fps при АйСифоня и ни остави нас \"бедняците\" да си използваме много по-продуктивно Смартфоните, зареждайки много по-бързо приложенията... (woo) п.п. Другят път си замълчи, така ще изглеждаш поне малко по-умен от колкото си... Ето гледай и се наслаждавай: [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hPhkPXVxISY[/Youtube]
  PoceH_BS
 • Това бялото не ми харесва. Много дразни очите!
  Beчния
 • Представи си само с лагове слага иос миос в малкия си джоб. Не ми се мисли без лагове какво ще е :D
  Scorpinox10
 • Щот иФоня работи много добре с 8 :-D Това поне не е пуснато официално, за разлика от наръфаната иОС...
  KOBRETI
 • всички андроид потребители с това се успокояват.
  IPS_IPS
 • Това още е тестаова версия. То и любимите ти айфони иата проблеми след ъпдейт. Идеални гсм и идеално работещи ос няма. ;)
  sgs_maniak