Ето колко ще ви струва Samsung Galaxy Z Fold2 през операторите

Ето колко ще ви струва Samsung Galaxy Z Fold2 през операторите

Предварителните поръчки за Samsung Galaxy Z Fold2 са вече отворени и сигурно вече има хора, които са решили да се сдобият с телефона въпреки високата цена от 3999 лв. Samsung Galaxy Z Fold2 е наличен само в бронзово и черно, а доставките и при трите телекома ще стартират на 18 септември.

Препоръчани оферти

За съжаление, предварителната поръчка не носи никакви допълнителни бонуси, но както обикновено можете да спестите известна сума, ако закупите устройството от оператор с план за мобилна услуга, така че нека да видим какви са предложенията.

Telenor осигурява сериозна отстъпка от крайната цена дори и със своя най-евтин план Total+ 13.99 - с него устройството струва 3110 лв. в брой или 162 лв. на месец при покупка на изплащане. С най-скъпия план Total+ 69.99 цената на телефона намалява до 2810 лв. или 129 лева месечно при покупка на лизинг.

При A1 цената на телефона варира между 2870 и 3099 лева при покупка в брой и между 130 и 142.5 лв на месец при покупка на лизинг. И тук дори да закупите телефона с най-евтиния план на оператора, ще спестите 900 лева, което не е никак малко.

Каква е ситуацията при VIVACOM? Прави впечатление, че компанията има най-ниска цена на телефона без договор - 3899 лев. При покупка в брой цената на устройството варира между 2810 и 3120 лева според избрания тарифен план, а месечната такса при лизинг се движи между 125 и 143 лева.

Как ви се струват тези цени? Ще ви изкушат ли да инвестирате в Samsung Galaxy Z Fold2?

 • Заключвам темата, защото се напълни яко със спам!
  Ванката
 • И какво ако имам кола с 600 к.с. Трябва да се срамувам, че имам акъл и съответно достатъчно финанси за да си купувам вещи, които ми доставят удоволствие ли? Аууу, сигурно пращиш от акъл и си купил кола с 600 к.с. с парите от Нобеловата награда, нали?
  Или пък някое изобретение ще да си направил в областта на квантовата механика и си я купил с парите от патента, нали?
  Извинявай г-н Акъл :lol:
  Spikul
 • Иначе ще се радвам ако наистина предпочиташ стара малолитражка пред мощна, комфортна и сигурна кола. Аз не разбрах само, какво общо имат колите и конфорта с това, колко пари ще дадеш за телефон? От утре вече съм собственик на Audi A6 3.0 TDI (240 к.с.), но пак не виждам смисъл да се дават 4-5 бона за нещо което нито е изпипано, нито оправдава инвестицията в него. Ванка, какви са тези 240 к.с. - срамота е.
  Друго си е нова кола с 600 к.с. и после да седнеш да се хвалиш във форума как си я купил с много трудно изкарани пари :mrgreen:
  Тази китайска дрга не прощава :lol:
  Spikul
 • И какво ако имам кола с 600 к.с. Трябва да се срамувам, че имам акъл и съответно достатъчно финанси за да си купувам вещи, които ми доставят удоволствие ли?
  Huaweimatexs
 • Иначе ще се радвам ако наистина предпочиташ стара малолитражка пред мощна, комфортна и сигурна кола. Аз не разбрах само, какво общо имат колите и конфорта с това, колко пари ще дадеш за телефон? От утре вече съм собственик на Audi A6 3.0 TDI (240 к.с.), но пак не виждам смисъл да се дават 4-5 бона за нещо което нито е изпипано, нито оправдава инвестицията в него.
  Ванката
 • В момента процесорите са много напред. Не се сещам да има някой, който да се оплаква, че когато си е купил примерно Самсунг ес 10 му се е сторил бавен. Аз разбирам, че 5000 лева са много за телефон, но не разбирам защо трябва някой, който не му се дават такие=ВА пари трябва да се хвърля на амбразурата и да спори как неговия телефон струващ на половина е по-хубав. Спикул няма проблем, че караш стар сув с малко коне. Сега очаквам да кажеш, че е по хубав и ти доставя повече удоволствие от нов сув с примерно 600 к.с. Забавно е. О, забравих, че ти имаш и Порше с 600 к.с.
  Сигурно стои до телефна ти - в имагинерния ти свят :lol: :lol: :lol:
  Сънувай, че Хуауея е два пъти по-скъп - в ОЛХ вече нови са по-евтини от Самсунга и са по 3000 лева :mrgreen:
  Качвай се сега и на въображаемата си яхта и отплавай към Китай :mrgreen:
  Spikul
 • В момента процесорите са много напред. Не се сещам да има някой, който да се оплаква, че когато си е купил примерно Самсунг ес 10 му се е сторил бавен. Аз разбирам, че 5000 лева са много за телефон, но не разбирам защо трябва някой, който не му се дават такива пари да се хвърли на амбразурата и да спори как неговия телефон струващ два пъти по-малко е по-хубав. Спикул няма проблем, че караш стар сув с малко коне. Сега очаквам да кажеш, че е по-хубав и ти доставя повече удоволствие от нов сув с примерно 600 к.с. Забавно е.
  Huaweimatexs
 • Абе и двамата сте много крайни.
  Чувствам се виновен защото поисках обосновка защо мейта е по-добър.

  Не се разправяйте за глупости.
  Колега, кажи как е състоянието на дисплея и след колко време употреба?
  Има ли драскотини?

  Като качества и композиция същото ли е с на галакси фолд, някой дали знае?
  Краен ли съм?
  Аз не видях никакво доказателство, че има такъв телефон. Както виждаш, освен за повтаря за 8 инчовия дисплей, друго не казва.
  Написах, че за мен Самсунга е класи във всяко едно отношение, но пак пропусна фактът за нещата, които Самсунга има повече като 120 Hz, по-бързата RAM, по-мощния процесор и по-здравото покритие.
  Тази тирада от празни приказки, вече оспами поредната тема за Самсунг.

  Всъщност занеш ли, че аз имам Фолд 2 - уникален е, най-добрия на света е. От сега нататък очаквай във всяка тема да пиша само това :mrgreen:
  Всеки цъка с език като го види, дисплея му е все още без износване. Обаче не искай снимки, защото ще ти излезе много скъпо. В кутията имам 200W зарядно, а при нужда се свързвам с етера и зареждам без пари :lol:
  Spikul
 • Абе и двамата сте много крайни.
  Чувствам се виновен защото поисках обосновка защо мейта е по-добър.

  Не се разправяйте за глупости.
  Колега, кажи как е състоянието на дисплея и след колко време употреба?
  Има ли драскотини?

  Като качества и композиция същото ли е с на галакси фолд, някой дали знае?
  Прочети ми постовете и виж дали ей така съм обидил някой. В момента ми писна да ме обиждат и затова влезнах малко по-остро. След няколко месечна употреба състоянието на дисплея е учудващо добро. В интерес на истината това е първият ми телефон, който гледам да го пазя. Ако се счупи, ще боли много. Екрана е вързан заедно с механизма и подмяната му струва 2700 лева. Над дисплея има фабричен протектор, който не се усеща. Когато и въобще ако се надраска ще го сменя само него. По-горе ти описах защо на мен този телефон ми харесва много повече от другите. Пак повтарям, че не си намирам парите на улицата и с радост бих минал по-тънко, ако считам, че друг телефон е по-добър. А най-евтино щеше да ми излезе ако си бях останал с айфона 😀.
  Huaweimatexs
 • Какво пречи да ти става и да ползваш хубави вещи? Малко комплексарско ми звучи твоето изказване. Само глупаците се самоуспокояват с такива мисли. Иначе ще се радвам ако наистина предпочиташ стара малолитражка пред мощна, комфортна и сигурна кола. Не аз ходя да пиша в различни теми колко ми е велик Ноута. Ти си този, който си хвали китайската пръчка по другите теми и пише празни приказки. То си личи кой е глупакът и кой се самоуспокоява с някакъв предмет, който след 2 години няма да има кой да ти го купи и за 100 лева.
  И трябва да те разочаровам - карам бензинов дърт турбобензинов СУВ с 250 к.с. (БЕЗ АГУ), това проблем ли ти е?
  Ама хайде, махни ме мен - виж колко хора вече те карат да си снимаш китайския туч. Снимай го поне за Ванката и Радко
  Spikul
 • Какво пречи да ти става и да ползваш хубави вещи? Малко комплексарско ми звучи твоето изказване. Само глупаците се самоуспокояват с такива мисли. Иначе ще се радвам ако наистина предпочиташ стара малолитражка пред мощна, комфортна и сигурна кола.
  Huaweimatexs
 • Абе и двамата сте много крайни.
  Чувствам се виновен защото поисках обосновка защо мейта е по-добър.

  Не се разправяйте за глупости.
  Колега, кажи как е състоянието на дисплея и след колко време употреба?
  Има ли драскотини?

  Като качества и композиция същото ли е с на галакси фолд, някой дали знае?
  radko89
 • На зарядното пише 65 вата и за това може да се басираме. Хайде вземи да изкараш едни бързи примерно 2 бона. Тамън ще ти излезе безплатен самсунга. П.П. Съветвам те преди това да провериш дали в кутиите зарядните не са 65 вата. Да не вземеш да се вайкаш после, че съм те ограбил 😀. П.П.2 Много бих се радвал да си купя най-добрият телефон за малко пари. За съжаление в живота хубавите неща струват скъпо и в реала mate xs е по-хубав и съответно по-скъп от фолда. Това са фактите, а ти си карай с телефон от средния ценови клас и му се радвай. Предполагам, че и с телевизорите, колите и въобще във всичко друго си така. Така като ги пишеш тези простотии, мислиш ли, че някой ще те взема на сериозно?
  Голем си баровец - седнал си да избиваш комплекси във форума и да се хвалиш колко си богат ли? И то да си хвалиш китайския боклук в тема за Самсунг?
  Знаеш ли колко смешно изглежда поведението ти отстрани?
  Ако беше нормален човек и наистина имаше този Хуауей, най-малко щеше да седнеш и да направиш една тема за него. Вземи го снимай, направи му едно ревю, опиши реалното време на ползване на батерията, снимай дисплея, качи снимки от камерата, направи тест на скоростта с някоя програма. Тогава ще си много по-полезен тук, вместо празните ти дрънканици.
  А така да пишеш в теми за Самсунг и да си го хвалиш като хлапак, показва че или нямаш такъв телефон или не ти е тук мястото да обясняваш кой какво си купувал и какъв бил в живота. Това ти поведение те поставя доста ниско, а мен не ме мисли какви телевизори имам и какви коли карам. Все още ми става и не ми е нужно да карам скъпа кола, за да вкарам някоя мадама в леглото ;)
  Ти като не можеш по друг наичин, хвърляй пари за простотии, само не се прави на много значим с някакъв си дървен китайски телефон :lol:
  Spikul
 • На зарядното пише 65 вата и за това може да се басираме. Хайде вземи да изкараш едни бързи примерно 2 бона. Тамън ще ти излезе безплатен самсунга. П.П. Съветвам те преди това да провериш дали в кутиите зарядните не са 65 вата. Да не вземеш да се вайкаш после, че съм те ограбил 😀. П.П.2 Много бих се радвал да си купя най-добрият телефон за малко пари. За съжаление в живота хубавите неща струват скъпо и в реала mate xs е по-хубав и съответно по-скъп от фолда. Това са фактите, а ти си карай с телефон от средния ценови клас и му се радвай. Предполагам, че и с телевизорите, колите и въобще във всичко друго си така.
  Huaweimatexs
 • Какво значи чайнофикство? За първи път чувам такава дума. Лъжец щях да бъда ако съм излъгал за китаеца, а аз си го имам и виждам, че е като от бъдещето спрямо другите телефони. В момента имам и айфон 11 про макс, айпад мини, айпад про 13 инча и макбук про 15 инча. С две думи не е като да не съм виждал техника. А ако имаш предвид дали харесвам китайците ще ти кажа, че явно е така, щом всички мобилни джаджи, които ползваме аз и семейството ми са произведени там. П.П. Аз не пиша от два ника. На стария даже не знам паролата. Достатъчно ясно стана, че пиша от един. Не е нещо да ги редувам. П.П.2 Ванка хубавите неща са скъпи. Особено когато става дума за нещо, което променя настоящето. Нормално е. Аз не съм си и представял, че ще държа сгъваем екран в ръцете си. И то не говорим за два долепени екрана, а за такъв, който се огъва и то изключително сериозно. Откакто съм го взел всеки, който види как се отваря онемява. Не могат да повярват как телефон с нормални размери за секунда се превръща в таблет. Лъжец си, защото нямаш нищо.
  Лъжец си, защото си писал с няколко профила.
  Лъжец си, защото излъга, че имаш 65W зарядно, след като моделът поддържа 55W.
  А си чайнофил, защото не си направи тема за телефона, а спамиш по другите теми.
  Да не говорим, че китаеца не може да стъпи на малкия пръст на този Самсунг (изключвам само камерата) - нито дисплея му може да поддръжа 120 Hz, нито процесора му може да се мери с новия SD865+, нито RAM-та му 2.1 може да се мери по скорост с 3.1, нито покритието му е здраво.
  Пробутвай си измищльотините на друго място ако обичаш.
  Spikul
 • Какво значи чайнофикство? За първи път чувам такава дума. Лъжец щях да бъда ако съм излъгал за китаеца, а аз си го имам и виждам, че е като от бъдещето спрямо другите телефони. В момента имам и айфон 11 про макс, айпад мини, айпад про 13 инча и макбук про 15 инча. С две думи не е като да не съм виждал техника. А ако имаш предвид дали харесвам китайците ще ти кажа, че явно е така, щом всички мобилни джаджи, които ползваме аз и семейството ми са произведени там. П.П. Аз не пиша от два ника. На стария даже не знам паролата. Достатъчно ясно стана, че пиша от един. Не е нещо да ги редувам. П.П.2 Ванка хубавите неща са скъпи. Особено когато става дума за нещо, което променя настоящето. Нормално е. Аз не съм си и представял, че ще държа сгъваем екран в ръцете си. И то не говорим за два долепени екрана, а за такъв, който се огъва и то изключително сериозно. Откакто съм го взел всеки, който види как се отваря онемява. Не могат да повярват как телефон с нормални размери за секунда се превръща в таблет.
  Huaweimatexs
 • Нито Z Fold2 ще взема, нито Mate XS. Нещо са се оляли с цените. Както е написал и Преторианеца, това са недоизпипани устройства и цените им са безобразни. С картата която ми е за преподписване и я ползва майка са такива цените в брой:
  [attachment=1]39FAC342-5B46-450C-A20C-34AB90EA5905.png[/attachment] [attachment=0]A53DAEEE-9EE1-4FC9-AE00-8E58C08AEA0E.png[/attachment] По-високата цена е за Mate XS.
  Ванката


 • Какво значи - "много назад спрямо mate xs"?
  Иначе така необосновано твърдение звучи точно като - "моето гардже си е най-хубаво" :D
  Какво очакваш от някой, който няма смелостта да си признае с какъв ник е писал до скоро и който само лъже?
  Няколко пъти поискахме да снима телефона си в ръката и да даде скрийн от екранното време, но нищо. За това съм убеден, че няма такъв Хуауей и само лъже и плюе по Самсунг.
  Поредния псевдо баровец, с който няма смисъл да се спори какво представлява този сгъваем телефон.
  С какъв ник съм писал? Преди няколко месеца писах за пръв път и тогава за ник използвах името ми. Тогава също ме обвини, че си сменям никовете, но това не беше вярно. Пишех за пръв път. Явно параноята ти е патент 😀😀😭. Сега реших, че двайсетината поста, които написах преди време с моето име не са важни и понеже както бях казал тогава дочаках китаеца да се появи в България и с голяма радост го взех. Съответно понеже изключително много ми хареса направих профил с ник на телефон. За първи път от 10-15 години се радвам на телефон. Подобно чувство имах когато си купих айфон 1. Беше по-различен от останалите. В момента даже разликата е по-голяма. Китаеца изглежда като от бъдещето, а реално е и така. Както вече казах след няколко години, когато цените на сгъваемите екрани паднат всички флагмани ще бъдат с 8 и повече инчови дисплеи. П.П. Преложи сума за облог. Тогава с най-голямо удоволствие ще ти покажа и телефона, и фактурата. П.П.2 Китаеца изкарва по-малко от айфона, но за моите нужди е достатъчно. Много телефони изкарват по-малко от айфона. Факт е, че досега не ми се е налагало да дозареждам, а и да се наложи няма проблем. Хората най-любезно са включили 65 ватово зарядно. Има ли нужда да обяснявам с това зарядно за колко минути се зарежда до 50-80, че даже и до 100 процента? Говорим за минути, а не за часове.
  Определено нещо ти има.
  Първо казваш, че не си писал с друг ник, сега пък били само два с сегашния ти.
  После пък в тема за Самсунг се опитваш да си хвалиш китайската пръчка, която няма даже поддръжка като нормалните телефони.
  Накрая искаш някой да ти плаща за нещо, което няколко човека искаха да покажеш.
  За мен си оставаш лъжец и това е.
  Чайнофикството вече ми идва в повече.
  Spikul
 • Нямам нищо против китайците,но за мен този телефон(както и другите от подобен тип)е все още по-скоро на ниво "прототип" и има още доста какво да се желае при този тип устройства! Дори да се абстрахираме от убийствената цена(никога няма да давам толкова пари,за реално погледнато един телефон)този те тип джаджи ми се виждат прекалено недодялани на външен вид,неергономични,и адски лесни за чупене! В крайна сметка колкото и да те кефят такъв тип у-ва ,това си остава един телефон и нищо не оправдава даването на подобни думи при условие че ще го използваш точно по-същия начин както и всеки един друг телефон. Когато станат по-масови и цените се нормализират и станат като на другите телефони щ,бих пробвал с за проба,ни сега определено не! Ползвам го коренно различно. Преди това излизах с таблет и телефон, а сега само с телефон. Несравнимо по-удобно е. Както е несравнимо по-удобно да се браузва на таблет спрямо айфон или Галакси. Изключително съм доволен от покупката. Пак повтарям, че не съм се радвал и никога не ме е впечатлявал така телефон. П.П Теб те чета отдавна и харесвам постовете ти. Разходи се до някой магазин и си поиграй с китаеца. За самсунга съм съгласен, че изглежда недодялан. Вече го написах даже.
  Huaweimatexs
 • Нямам нищо против китайците,но за мен този телефон(както и другите от подобен тип)е все още по-скоро на ниво "прототип" и има още доста какво да се желае при този тип устройства! Дори да се абстрахираме от убийствената цена(никога няма да давам толкова пари,за реално погледнато един телефон)този те тип джаджи ми се виждат прекалено недодялани на външен вид,неергономични,и адски лесни за чупене! В крайна сметка колкото и да те кефят такъв тип у-ва ,това си остава един телефон и нищо не оправдава даването на подобни думи при условие че ще го използваш точно по-същия начин както и всеки един друг телефон. Когато станат по-масови и цените се нормализират и станат като на другите телефони щ,бих пробвал с за проба,ни сега определено не!
  pretorianec