Ето колко струва Samsung Galaxy Z Fold2 при нас

Ето колко струва Samsung Galaxy Z Fold2 при нас

Най-новият смартфон със сгъваем екран от Samsung Galaxy Z Fold2 определено има с какво да ни впечатли. Ако нямате търпение да се сдобиете с новото премиум устройство на корейците, то имаме добри новини за вас. Смартфонът вече е наличен и през нашия онлайн магазин.

Препоръчани оферти

Galaxy Z Fold2 има 6.2" Super AMOLED дисплей от външната страна, а в него има отвор за 10МР камера. Основният дисплей е с диагонал 7.6" и поддържа опресняване от 120Hz при резолюция 1080p, но може да работи и при пълната резолюция от 2208 x 1768 пиксела. В него има отвор за още една 10МР камера. Основната камера е тройна и включва само сензори с резолюция 12МР.

Подобно на Galaxy Z Flip устройството ползва специалното ултратънко стъкло на компанията, което би трябвало да осигури по-солидно усещане. Телефонът предлага 256GB памет и 12GB RAM, а батерията с капацитет 4500 mAh поддържа бързо зареждане плюс безжично и реверсивно. Върху едната страна е добавен и сензор за отпечатъци. Откриваме и стерео говорители.

Компанията е направила специфични софтуерни оптимизации за по-добро използване на голямата екранна площ. Има възможност за едновременно ползване на две или три приложения, както и възможност за запазване на бързи връзки за отваряне на две или три приложения. Поддържа се и прехвърляне на отворено приложение между двата дисплея при отваряне на устройството. Според компанията повече приложения ще поддържат формата на телефона, включително от Google и Microsoft.