Ето официални на вид снимки на Samsung Galaxy Note10 и Note10+

Ето официални на вид снимки на Samsung Galaxy Note10 и Note10+

До премиерата на серията Galaxy Note10 остава по-малко от месец, но вече имаме достъп до официални на вид снимки на два от моделите в нея - Galaxy Note10 и Note10+. Вероятно това са рендърите, които компанията ще разпространи към медиите след представянето на 7 август, така че осигуряват чудесна възможност да видим устройствата в аванс.

Кадрите потвърждават всичко известно за моделите - те имат намалени рамки под и над дисплея, селфи камерата е поставена в отвор в горната част на екрана, а тройната задна камера е с вертикална ориентация в единия ъгъл, което напомня на Huawei P30 Pro. Сензор за отпечатъци не се вижда, но той най-вероятно е вграден в дисплея. Снимките разкриват и премахването на бутона от дясната страна на корпуса - вероятно той е преместен от другата страна на мястото на бутона за Bixby.

Снимките на Galaxy Note10+ са подобни, но в тях се виждат допълнителни сензори до основната камера. И двата телефона ще се предлагат в черно и сребристо, което на практика е с градиент и напомня на варианта Prism Silver на Galaxy S10, който се предлагаше в определени региони.

Източник: Twitter

Препоръчани оферти