FCC потвърди как ще изглежда Samsung Galaxy Note10+

FCC потвърди как ще изглежда Samsung Galaxy Note10+

Наскоро видяхме официални на вид рендъри на два от моделите в серията Galaxy Note10, които разкриха наличието на дисплей с минимални странични рамки и отвор за селфи камера. Снимките изглеждаха достатъчно достоверни, за да решим, че са създадени от Samsung, но ако все още имате съмнения в тяхната истинност, вече е време да ги оставите.

Това е така, защото Galaxy Note10+ се появи в сайта на FCC, което разкри и няколко реални снимки на устройството, а те потвърждават всичко, което беше известно досега. Снимките показват наличието на тройна основна камера в единия ъгъл плюс допълнителен сензор до нея, който вероятно е ToF и ще се ползва за отчитане на дълбочината на сцената.

Получаваме и потвърждение, че Samsung най-сетне ще последва тенденцията за премахване на стандартния жак за слушалки и Galaxy Note10+ няма да има такъв. Изчезва и бутонът за стартиране на Bixby, а този за включване е преместен върху лявата страна под бутоните за звука. Снимките потвърждават и наличието на селфи камера в дисплея плюс говорител над нея. Размерите на корпуса са 162.5 x 77.6 мм.

Премиерата на серията Galaxy Note10 е на 7 август.

Източник: XDA Developers

Препоръчани оферти