Физическата карта на Pay by VIVACOM е безплатна до 29 ноември

Физическата карта на Pay by VIVACOM е безплатна до 29 ноември

Ако ползвате услугата Pay by VIVACOM и обмисляте да се сдобиете и с физическа карта, тази седмица можете да я получите напълно безплатно. VIVACOM обяви, че в периода 23 - 29 ноември издаването на картата Mastercard Digital First е без такса, а освен това и доставката ще е безплатна.

За да заявите карта, е достатъчно да влезете в приложението, да изберете меню Cards (Карти), после да отидете в секция Payments (Плащания) и там да поръчате пластиката. Доставката ще бъде до посочения от картодържателя адрес в рамките на 5 работни дни.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България, която предлага допълнително ниво на сигурност, защото върху нея липсва каквато и да е било чувствителна информация. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, но на нея са изписани единствено имената на картодържателя.

Уникалният 16-цифров номер (ПАН), CVC кодът за онлайн плащания с картата и срокът на валидност се съхраняват само в дигиталния портфейл. Достъп до приложението има единствено титулярът чрез използване на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или секретен код.

Mastercard Digital First може да се управлява директно в приложението, като „отключването“ и „заключването“ ѝ стават единствено от титуляря чрез потвърждение на биометрични данни или секретен код за достъп. За всяко извършено плащане с картата потребителите получават своевременна нотификация. Пълните условия на промоцията са тук (pdf).