Кой се справя по-добре с падане от високо - Samsung Galaxy Note10+ или iPhone XS Max?

Кой се справя по-добре с падане от високо - Samsung Galaxy Note10+ или iPhone XS Max?

Наскоро Зак от канала в YouTube JerryRigsEverything ни показа колко добре се справя Galaxy Note10+ 5G с приложените от него тестове. Сега в канала PhoneBuff беше публикуван друг интересен тест, който демонстрира издръжливостта на Galaxy Note10+ при падане от определена височина със специална машина, като се прави директно сравнение с iPhone XS Max.

За разлика от Galaxy S10+, който разполага със стъкло Gorilla Glass 6 само на екрана (отзад e Gorilla Glass 5) и не се справи добре при този тест, новият модел на Samsung има два панела от Gorilla Glass 6. Освен това изглежда и теглото му е разпределено по-добре, така че не пада толкова често върху екрана, а това му помага да го запази по-дълго здрав.

Първоначално щетите по гърба на модела на корейците са по-сериозни спрямо тези при iPhone, но с течение на тестовете ролите се разменят. Дори след преминаване на всичките кръгове на изпускане Galaxy Note10+ 5G продължава да работи, макар и със счупени стъклени панели. В същото време в даден момент екранът на iPhone XS Max частично спира да реагира на команди.

Препоръчани оферти

  • Бе не знам за самсунг ама преди 3 дни се стоварих от тротинетката върху чантичката с телефоните с почти цялата си тежест.Телефоните останаха непокътнати само някои дребни аксесоари в предното джобче леко пострадаха(те поеха удара заедно с една кърпичка за почистване свита на топка и една тънка външна батерия на която също нищо и няма).На телефоните само се бяха поизместили модул-батериите.За сметка на това ребрата с които натиснах чантичката доста пострадаха :cry:
    AVKansazov
  • Изпуснал съм си S8-цата от 2-рия етаж върху тротоара и имах само 1 натъртен ръб. Преди 2 седмици ми изпадна от джоба като сядах на шезлонг и дисплея се разцепи на 2 места. Всичко е въпрос на късмет, никой модел телефон не е хубаво да бъде изпускан.
    martinrachev