Приложението MyTelenor получава нова функционалност

Приложението MyTelenor получава нова функционалност

Telenor започна разпространението на нова версия на приложението MyTelenor, която е снабдена с допълнителна функционалност. Изданието е с номер 2.1 и вече е налично за iOS, а през идните дни би трябвало да излезе и за Android. Основната новост е добавянето на секцията "Моят план", в която частните клиенти могат да видят детайли за своя абонаментен план, сумата на месечния абонамент, срока на договора, датата на издаване на фактура и други.

Клиентите, които вече могат да подновят своя договор, ще видят и наличните специални предложения за тях. В подменюто "Устройство" е достъпна информация за използваните услуги и за получените на лизинг устройства, като са налични и детайли за оставащите вноски и техния размер. Включени са подробности за статуса на услугата Upgrade и направените вноски по нея.

Потребителите могат да получат информация за наличните или вече използвани ваучери за отстъпка, които са получени от услугата "Върни и вземи". Пак там има подробности и за броя на активните устройства, за които се ползва застраховка, каква е тя и какъв е размерът на месечната премия. За потребителите на предплатени услуги менюто "Моят план" предлага информация за ползвания план и датите на валидност на кредита и на SIM картата, както и за ваучерите от "Върни и вземи".

Оферти на деня