Вижте колко издръжлив е Samsung Galaxy Note10+ 5G

Вижте колко издръжлив е Samsung Galaxy Note10+ 5G

Продажбите на серията Samsung Galaxy Note10 започнаха в края на миналата седмица, а Зак от популярния YouTube канал JerryRigEverything не закъсня да подложи на своите тестове Galaxy Note10+ 5G. В клипа можете да видите какво може да понесе устройството, а като цяло то преминава успешно през изпитанията.

Препоръчани оферти

Писалката S-Pen, която е с пластмасов корпус, се драска лесно и се чупи без прилагане на особена сила. Следва тест за издръжливост на надраскване на екрана, който подобно на гърба, е защитен със стъкло Gorilla Glass 6 и очаквано върху него оставят следи от инструментите с твърдост 6 по скалата на Моос.

Алуминиевата странична рамка също се надрасква лесно с макетно ножче, а пикселите на екрана продължават да функционират дори след 20-секундно нагряване със запалка. Конструкцията на устройството е здрава, като издържа без проблем при опит за огъване с прилагането на по-голяма сила.

 • S10+ превъзхожда малкия ноут във всяко едно отношение, а цената по-ниска. Не е във всяко едно отношение. Първо Ноута има стилус с редица функционалности свързани с него. Има съвсем малка дупка за предната камера, а не онова недоразумение на S10+. Има леко подобрен хардуер, чипсета вече се произвежда новия по-енергоефективен 7nm процес, а паметта вече е новата много бърза UFS 3.0. Зарядното вече е 25W...
  Колкото до цената, с 200-те лева отстъпка на преордъра не беше по-скъп от S10+.
  Защо му се връзваш на опашатите лъжи?
  Първо разправяше, че Note 9 с 512 GB бил по-евтин и като му показах, че не е така, сега започва да си измисля същата лъжа, но този път за S10+.
  Една бърза справка в Теленор показва, че Note 10 с 256 GB е на абсолютно същата цена като S10+ с 128 GB (с план за 50 лева на месец и двата са по 1150 лева).
  Пък какво има повече Note 10 спрямо S10+, е ясно - двойно повече памет, по-нов процесор, стъклен гръб с Gorilla glass 6 и разбира се писалката.
  Просто тази година лично мен Note 10 ме изненада с нормални и конкурентни цени и дори по-ниски от на Хуауей за параметрите си.
  Spikul
 • S10+ превъзхожда малкия ноут във всяко едно отношение, а цената по-ниска. Не е във всяко едно отношение. Първо Ноута има стилус с редица функционалности свързани с него. Има съвсем малка дупка за предната камера, а не онова недоразумение на S10+. Има леко подобрен хардуер, чипсета вече се произвежда новия по-енергоефективен 7nm процес, а паметта вече е новата много бърза UFS 3.0. Зарядното вече е 25W... освен това е и по-компактен.
  Колкото до цената, с 200-те лева отстъпка на преордъра не беше по-скъп от S10+.
  board
 • Не си изгледал клипа докрай.
  Дори размера на note 10 e същия като на S10+
  Хубаво е да има различни размери, но защо хардуера да е различен?
  Изгледах го пък и официално са обявени раразмерите им, та ми е ясно каква им е разликата.
  Само не мога да разбера на теб какво ти пречи малкия? Не е по твоя вкус, еми добре. Ама аз ако сега трябва да взимам телефон, бих взел него.
  board
 • Ама то по същатата логика можеш да кажеш, какъв е смисъла от S10, като S10+ има по-голям дисплей и по-голяма батерия...и т.н.
  Просто любителите на големи телефони, не можете да разберете тези които предпочитат по-малки телефони.
  board
 • Едно изтърване и става на сол Това май важи за всеки един флагман, така че защо по-специално да го коментираме тук?
  board
 • Абсолютно безумие e че при тази цена няма никаква защита , и се чупи много лесно.
  STE1
 • :oops: Абсолютно безумие да съсипеш такова скъпо устройство, в което е вложено много труд и старание да изглежда прекрасно! Това е подигравка и не трябва да се толерира! :!:
  Rumm
 • Едно изтърване и става на сол
  Vasil977