Ето кога телефоните на Samsung ще получат One UI 2 с Android 10

Ето кога телефоните на Samsung ще получат One UI 2 с Android 10

Преди време се появи списък с устройствата на Samsung, които ще бъдат обновени до Android 10, но за съжаление липсваше информация за графика, по който ще се осъществи този процес. Сега обаче благодарение на публикувана пътна карта в приложението „Members” от Samsung Израел, получаваме добра представа и за сроковете.

Според данните стабилната версия на Android 10 ще бъде достъпна за някои от съвместимите устройства Galaxy до януари 2020. Това разбира се включва настоящите флагмански серии на корейците - Galaxy S10 и Note10, които заедно с Note9 ще бъдат обновени до началото на идната година. През април обновлението ще бъде разпространено и до Galaxy S9, A50 и A70.

До септември актуализацията би трябвало да достигне и до други устройства, включително таблета Galaxy Tab S4. Все пак трябва да имаме предвид, че този график може да подлежи на промяна и да има разминаване между различните страни.

Източник: Sammobile

 • Huawei са си обновили телефоните ама друг път. Днес са започнали обновление от Сингапур на 2 модела.
  Johnniie
 • Спикул, тогава ще чакаш :) Иначе през HiCare може и вече да е наличен за твоя модел Андроид 10 ? Да не мислиш, че не съм проверявал и там?
  Пише, че скоро ще има и нищо повече.
  Както казах, Хуауея не беше това, което беше до преди няколко години и миналогодишния им флагман ще получи 10-ка сигурно, когато я получи и миналогодишния на Самсунг.
  Spikul
 • По темата, от днес S10 [b][u]ВЕЧЕ[/u][/b] получава официалната актуализация за андроид 10 в Германия. Това означава, че до седмица-две би трябвало да започне да се получава и в България, а за нетърпеливите може да се качи и през компютър на телефони предназначени за всички други региони, включително и за тук :)
  iWolff
 • Каква е тази програма и как мога да се вкюча в нея.
  donleone
 • Спикул, тогава ще чакаш :) Иначе през HiCare може и вече да е наличен за твоя модел Андроид 10 ?
  Боби13
 • Пробвай през HiCare.

  Аз днес се включих в бета програмата и съм много доволен. За момента не намирам проблеми и всичко изглежда стабилно. Може и да има бъгове, но аз с моето ползване не намирам такива.
  Винаги си чакам официални ъпдейти.
  Spikul
 • Пробвай през HiCare.

  Аз днес се включих в бета програмата и съм много доволен. За момента не намирам проблеми и всичко изглежда стабилно. Може и да има бъгове, но аз с моето ползване не намирам такива.
  Say10
 • Ехее януари...Хуавей вече забравиха кога им се обновиха флагманите. За мен това е доста разочароващо. Все пак се борят за пазар , ама нещо много небрежно го раздават. Остава сега и да изчакат пускането на S11 че той да им е първият с новия Андроид, и тогава да пъснат за "Outlet" серията 10. Да бе, за това все още чакам 10-ка за миналогодишния им флагман P20 pro.
  Хуауей вече зациклиха и ако наистина S11 има 108 МР сензор (защото купих P20 pro заради големия тогава сензор), не знам с какво може да ме привлече Хуауея, да не говорим, че все още няма яснота за Андроида.
  Spikul
 • Миналата година разпространението на андроид 9 за тогавашните актуални S9 и Note 9 започна края на декември за някои държави, за България беше януари. И не, не чакат излизането на новия модел и след това да обновяват старите.
  iWolff
 • Ехее януари...Хуавей вече забравиха кога им се обновиха флагманите. За мен това е доста разочароващо. Все пак се борят за пазар , ама нещо много небрежно го раздават. Остава сега и да изчакат пускането на S11 че той да им е първият с новия Андроид, и тогава да пъснат за "Outlet" серията 10.
  propov