Samsung Galaxy S10 получава стабилната версия на One UI 2 с Android 10 в Германия

Samsung Galaxy S10 получава стабилната версия на One UI 2 с Android 10 в Германия

След появата на информацията за сроковете за обновление до Android 10 на съвместимите устройства на Samsung, изненадващо компанията започна процеса по актуализация за серията Galaxy S10. Стабилната версия на One UI 2.0, който е базиран на Android 10, вече е достъпна в Германия за участниците в бета програмата за тестване на новия интерфейс.

Системният софтуер с версия G97**XXU3BSKO е с големина 140MB и включва още поправките за сигурността на Android за декември. Ако и вие сте сред участниците в бета програмата, най-вероятно скоро също ще се сдобиете със стабилната версия на софтуера. За всички останали изглежда чакането ще е по-дълго.

Източник: Sammobile

Ново

Според сайта mobiFlip обновяването в Германия е налично и за телефоните, които не са били част от програмата за бета тестове. Ъпдейтът е с много по-голям размер (около 2GB), което е разбираемо, но номера на версията остава същия.

 • Новия интерфейс OneUI 2.0 не носи много нови промени със себе си. Въпреки това се забелязват доста малки промени тук и там, които улесняват работата с телефона и я правят по-приятна, да не говорим ,че аз съм със S9 при който функциите ще са окастрени защото е по-стар.

  Интересно е ,че съм с първата бета а анимациите и жестовете са много плавни не забелязвам лаг никъде из менюто. Новостите наистина не са много, но целта на OneUI 2.0 е по скоро усъвършенстване на интерфейса. Сега се чувства една идея по завършен.

  Новия интерфейс на камерата, на мен лично ми е малко странен, надявам да се промени до финалната версия.
  Say10
 • Управлението с жестове е точно като на Айфон. На мен ми е много удобно и работи коректно и точно. Визуално всичко зависи от Самсунг UI, не от Гугъл. Камерата е доста променена от към интерфейс. За един ден това забелязах. Чакам го сега и на Ноут 10, там да видим ще има ли нещо по така.
  propov
 • Вчера го качих , не си заслужава чакането , видимо няма разлика с старата версия .
  STE1
 • Актуализацията е достъпна за всички в Германия, а не само за бета тестерите. Целия фърмуер може да бъде свален и да се инсталира на всеки един телефон, предназначен за Европа.
  iWolff