Galaxy S8 Plus ще има 6” дисплей, твърди слух

Нова информация от Южна Корея твърди, че Samsung може да промени стратегията си по отношение на Galaxy S8 и го предложи в по-голям от очакваното вариант. Според публикация в Naver корейците се канят да пуснат 6-инчова версия на следващия си топмодел, която ще носи името Galaxy S8 Plus и ще допълни стандартното издание, чийто дисплей ще е с диагонал 5”. По този начин компанията за пръв път ще предложи флагмански смартфон с толкова голям дисплей, който ще задмине и 5,7-инчовия екран на Galaxy Note. Това определено е изненадващо решение и ще е интересно да разберем колко успешно ще се окаже, ако бъде осъществено наистина.

Naver допълва, че Samsung е обмисляла да добави стилус към телефона, но се е отказала, което подсказва, че през есента най-вероятно ще пусне нов модел в серията Galaxy Note. Изданието отново посочва, че компанията иска да намали максимално страничната рамка около AMOLED дисплея и да премахне основния хардуерен бутон. Подобна стратегия ще доведе до увеличаване на диагонала на екрана, но размерите на корпуса ще останат като тези на Galaxy Note7. Говори се, че Samsung ще използва извити дисплеи и за двата телефона, а наскоро се появи информация, че премиерата им може да бъде през април.

Източник: Naver

 • Единствено заради стерео говорителите бих се насочил към този телефон. Иначе за момента 7 ми върви безупречно. ;)
  apolon25
 • Колкото толкова, аз честно казано вероятно ще се насоча към по-компактния вариант, не обичам много големи телефони. Но да видим първо какво ще предложат де.
  board
 • Ако S8 plus бъде наистина 6 инча очаквам цена от 1100 долара , при нас над 2 бона ..
  gergoff
 • Определено ще е нещо страхотно. Аз съм страшно доволен от бързината на Samsung Galaxy S 7.
  apolon25
 • Ще видим какво ще изкарат, но при положение, че са най-големия производител на компоненти за мобилни телефони в света, по принцип имат потенциала да ни покажат нещо интересно. Времето ще покаже. Цените определено ще са високи, при тези рекордни нива на долара няма как да се надяваме на по-ниски цени от миналогодишние.
  board
 • Не знам дали може да вярва на тези клипове https://www.youtube.com/results?search_query=%D1%81%D0%B0%D0%BC%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%B3+%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8+%D1%818 че и не са един или два
  velnsl
 • Каквито и спецификации да пуснат, основното ще си остане цената. Ако тя пак е далече в облаците, силно се съмнявам на глобално ниво да има промяна в печалбата на Самсунг, особено при многообразието от предложения в средния и малко над него ценови клас. Предложения, над които Самсунг трудно би предложил нещо наистина уникално и заслужаващо си да купиш точно него.
  MEnergy
 • [Quote]Явно този път Самсунг полага големи усилия да запази телефона си в тайна от конкурентите.[/Quote] Te сами обявиха, че ще запазят в тайна спецификациите до последния момент. Всичко друго до появата на телефона е фантастика. Убеден съм, че ще искат да изненадат много приятно след грандиозния гаф който се получи с най-големия им флагман.
  Вито