Samsung Galaxy Z Flip вече се предлага в България

Samsung Galaxy Z Flip вече се предлага в България

От днес у нас е достъпен новият смартфон със сгъваем екран на Samsung Galaxy Z Flip. Броят на устройствата е лимитиран, като моделът се предлага в лилав и черен цвят. Цената му в свободна продажба през търговската мрежа е 2899 лв., а освен това може да бъде намерен и при операторите.

Потребителите получават 6.7” Dynamic AMOLED дисплей със съотношение 22:9 и резолюция 1080 х 2636 пиксела. Върху него е поставено ново ултратънко стъкло, а интересна особеност е опцията за фиксиране на екрана под различни ъгли. Компанията изтъкна, че в механизмът на сгъване има специална четка, която предпазва срещу проникването на външни обекти, но тя не е особено ефективна.

Отстрани на корпуса е поставен сензор за отпечатъци, а върху капака има 1.06” сензорен дисплей (300 х 116 пиксела) за достъп до нотификации и друга информация. В хардуерно отношение откриваме чипсет Snapdragon 855+ в комбинация с 8GB RAM и 256GB памет за файлове. Основната камера е двойна и включва два 12МР сензора с различна оптика (широкоъгълна и ултраширокоъгълна), а за селфита е добавена 10МР камера в отвор в екрана. Всичко се задвижва от двойна батерия с капацитет 3300 mAh.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция