Samsung започва обновлението на Galaxy A70 до Android 10 в Украйна

Напоследък Samsung се справя добре по отношение на скоростта, с която от компанията обновяват съвместимите си устройства до Android 10. След като наскоро този процес започна за Galaxy A30 и A50s, сега обновлението достига и до Galaxy A70. Софтуерното обновление е достъпно за потребителите на смартфона в Украйна и както обикновено, очакваме през идните седмици да се появи и в други региони.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Актуализацията е с размер 2.06 гигабайта и освен очакваните новости с Android 10 и One UI 2.0 включва добавките за сигурност на операционната система за февруари. Интересно е да отбележим, че според публикуваната преди време пътна карта за обновленията, A70 трябваше да бъде ъпдейтнат през април. Това от друга страна подсказва, че в момента може да става дума за тестово разпространение на софтуера.

Samsung Galaxy A70 предлага Super AMOLED дисплей с диагонал 6.7 инча, резолюция HD+, вграден скенер на отпечатъци и капковиден прорез, в който е поставена 32МР селфи камера. Сред параметрите са още чипсет Snapdragon 675, 6GB RAM, 128GB разширяема памет и батерия с капацитет от 4500 mAh с технология за бързо зареждане при 25W. Основната камера е тройна и освен 32МР главен сензор включва 8МР широкоъгълна леща и 5МР сензор за боке ефекти.

Източник: Tizenhelp