Gameloft представи Asphalt 8: Airborne и Brothers in Arms 3

Gameloft представи Asphalt 8: Airborne и Brothers in Arms 3
Лятото се очертава интересно и за феновете на мобилните игри, и особено за почитателите на Gameloft. Компанията представи следващите издания в сериите си Asphalt и Brothers in Arms и показаното определено изглежда впечатляващо. Asphalt 8: Airborne би трябвало да се появи през лятото, а названието подсказва, че част от действието ще се случва във въздуха.

Това се подкрепя и от показаното в трейлъра, който сдържа немалко автомобили, изпълняващи въздушни пируети. Графиката е впечатляваща и със сигурност ще се възползва максимално от възможностите на новото поколение мобилни процесори и графични ускорители. Компанията е подобрила управлението на автомобилите, а освен това е добавила нови писти в различни части на света и нови начини за мултиплеър игра.

За Brothers in Arms 3 няма много информация и дори трейлър, но става дума за военен шутър от типа on-rails, при който играчът се движи по предварително определен път, но с известна степен на свобода на движение. Разработката на играта е все още в ранен етап.

http://blog.gameloft.com/index.php/2013/06/11/asphalt-8/
http://blog.gameloft.com/index.php/2013/06/11/brothers-in-arms-3/