Google отложи представянето на бета версията на Android 11

Всяка година по време на конференцията си за разработчици Google I/O, компанията представя нови продукти. На събитието през май тази година се очакваше да бъде обявена бета версията на Android 11, както и да научим детайли за смартфона Pixel 4a. Конференцията обаче беше отменена заради пандемията от новия коронавирус, а на нейно място беше предвидено онлайн събитие на 3 юни.

За съжаление обаче и това събитие беше отменено, в случая заради размириците в САЩ. На този етап няма официална информация за новата дата, на която можем да очакваме премиерата на бета версията за крайни потребители.

Според лийкъра Джон Просър Pixel 4a ще бъде представен на 13 юли, като има вероятност тогава да бъде анонсирана и бета версията на бъдещата операционна система. Към момента е достъпна втората тестова версия за разработчици на операционната система – Developer Preview 2 (DP2).

  • Не знам какво толкова се пънат да правят нов андроид в по 1 - 2 пъти в годината, като поне аз не виждам кой знае каква разлика освен разни поправки и секюрити.Признавам си, че не разбирам много, но честно казано ...
    tyrboman