HMD Global ще обнови някои от евтините си телефони до Android 10 Go

Скоро след представянето на Android 10 Go HMD Global, която стои зад телефоните с марката Nokia, не закъсня с анонса за плановете си около обновлението на устройствата си. Все пак наскоро стана ясно, че компанията е първенец по дистрибуция на ъпдейти и има планове това да се запази.

Аксесоари за:

Главният продуктов мениджър в компанията Юхо Сарвикас обяви в профила си в Twitter, че Nokia 1 Plus ще получи новата версия през първото тримесечие на 2020, а Nokia 2.1 и 1 ще бъдат обновени през второто. Това несъмнено е добра новина не само за потребителите, но и за пазара, който все още страда от голяма фрагментация по отношение разпространението на новите версии на Android.

  • Да, за съжаление тази "неравномерност" се наблюдава 🕵 ясно - всяка година има нов Android, но по-евтините и по-стари 📲 ако () го получат след 1,5/2 години е добре ☺. По този начин 📲 изостават от версиите на Android. Ако имаш 📲 на 4 години ще бъде с Android 7/8 🤔, което не е добре за доста актуализации 😡. Да не говорим, че около 20% от устройствата са с Android 6 🙄 , а разпространението на Android 9 е около 10/12 %. Изобщо ... още един начин да те "стимулират" ☺ за нов 📱, но при съвременните 💰💰💰 това е доста трудно 😀.
    Kuzmanow