HMD Global ще обнови някои от евтините си телефони до Android 10 Go

HMD Global ще обнови някои от евтините си телефони до Android 10 Go

Скоро след представянето на Android 10 Go HMD Global, която стои зад телефоните с марката Nokia, не закъсня с анонса за плановете си около обновлението на устройствата си. Все пак наскоро стана ясно, че компанията е първенец по дистрибуция на ъпдейти и има планове това да се запази.

Главният продуктов мениджър в компанията Юхо Сарвикас обяви в профила си в Twitter, че Nokia 1 Plus ще получи новата версия през първото тримесечие на 2020, а Nokia 2.1 и 1 ще бъдат обновени през второто. Това несъмнено е добра новина не само за потребителите, но и за пазара, който все още страда от голяма фрагментация по отношение разпространението на новите версии на Android.

Оферти на деня

  • Да, за съжаление тази "неравномерност" се наблюдава 🕵 ясно - всяка година има нов Android, но по-евтините и по-стари 📲 ако () го получат след 1,5/2 години е добре ☺. По този начин 📲 изостават от версиите на Android. Ако имаш 📲 на 4 години ще бъде с Android 7/8 🤔, което не е добре за доста актуализации 😡. Да не говорим, че около 20% от устройствата са с Android 6 🙄 , а разпространението на Android 9 е около 10/12 %. Изобщо ... още един начин да те "стимулират" ☺ за нов 📱, но при съвременните 💰💰💰 това е доста трудно 😀.
    Kuzmanow