HTC 8X ще струва 1050 лв. от VIVACOM без договор

HTC 8X ще струва 1050 лв. от VIVACOM без договор
В сайта на VIVACOM вече може да се открие новият каталог на оператора за ноември, а тъй като знаем, че подобни четива разкриват цените на устройства, които предстои да бъдат пуснати в продажба, побързахме да го разгледаме. Надеждите ни да открием нещо интересно се оказаха оправдани, тъй като в каталога присъства и цената на един от очакваните телефони с Windows Phone 8 - HTC 8X. Според написаното операторът щe предлага смартфона на свободна цена от 1050 лв., но потребителите ще имат и възможност да го закупят на изплащане за 2 години с план Net&Call Super Max при месечна вноска от 34,90 лв. Така стойността на телефона става 837,60 лв. В началото на другата седмица очакваме да разберем и цените, на които Мтел ще предлага HTC 8X.

 • Телефонът е добър, но Виваком го предлага (със и без договор) на доста висока цена...
  Sanya
 • С този абонамент за 2 год. с месечна такса от 49.80 лв + още 837.60 за самия телефон си става направо двойно (2032.8 лв) :D:D:D
  qnkokostov21
 • Що ще са изтрешели бре!?Айфоня гони към 2 бона и някой го приемат за нормално,даже на опашка се редят.Пък това HTC е все пак в горния клас телефони,колко искаш да струва?Колкото Лумиа 800 ли-500лева!?
  propov
 • Тия(нямам предвид точно вива,а всички наши мобилни кожодери)тотално изтрещяха...
  revoz