HTC Sensation XL ще изненада клиентите на "М-Тел"

HTC Sensation XL ще изненада клиентите на
Вторият телефон с технологиите на Beats Audio на HTC - HTC Sensation XL, вече може да се намери в мрежата на "М-Тел". Устройството обещава да осигури приятни музикални забавления заради специалните оптимизации на звука, които се активират при включване на добавените в комплекта слушалки iBeats. В резултат получавате музиката във вида, в който е била замислена от създателите й. В хардуерно отношение HTC Sensation XL е почти напълно идентичен на HTC Titan - отново има 8МР камера с BSI сензор за по-добри снимки при слабо осветление, f/2.2 обектив и 28мм широкоъгълни лещи за по-голям обхват на кадъра; едноядрен процесор Qualcomm MSM 8255 с работна честота 1.5Ghz; 768MB RAM; 16GB вградена памет за съхраняване на музика (няма опция за добавяне на още памет); 4,7" IPS екран с резолюция 480 x 800 пиксела и дебелина на корпуса 9,9 мм.

HTC Sensation XL може да бъде закупен с тарифен план M-Tel Surf&Talk XL за 35,90 лева на месец за срок от две години или за 829,90 лева в брой.

По-долу можете да видите видео от партито, което HTC организира по случай представянето на смартфона в началото на октомври в Лондон.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

 • Моя грешка явно съм гледал ХЕ:D:D:D той си заслужава повече(yes)
  Ванката
 • Телефона е с едноядрен процесор ... и не е толкова добър, колкото казват.
  Wishmak3r
 • "технологията на др. Дре" - звучи много сериозно (yes)
  fintaraBG
 • Като им чета коментарите се оказва, че не си заслужава да се дават толкова пари за едни слушалки които даже не са толкова качествени, като има качествени и на достъпни цени.(woo)
  hamara boy
 • А Beats Audio е абсолютна измама. http://www.theverge.com/2011/11/19/2574314/history-of-beats-by-dr-dre
  Wakanapi
 • То хубаво, ще ни изненадат ментел:D:D:D, но защо има само 16гб вградена, а не видех да има микро сд слот?
  hamara boy