Huawei P10 lite – елегантен и с характер

Huawei P10 lite – елегантен и с характер

Huawei е в топ 3 на най-големите производители на смартфони в света. За първата половина на годината компанията е продала над 73 милиона устройства, което е с 20% повече от предходната година. Успехът на Huawei се дължи на значителни инвестиции в търсенето на най-новите технологични решения, на атрактивно ценообразуване, но и на привличането, което смартфоните на компанията оказват върху потребителите. Дизайнът е от голямо значение за Huawei и компанията отделя сериозни средства при разработването на външния вид на своите устройства. Смартфоните и аксесоарите се създават в специални дизайнерски центрове, разположени в големи световни центрове с влияние в света на модата.

Препоръчани оферти

Специализираните Huawei Global Design Studios работят в Шънджън, но също така и в Сан Диего, Лондон, Токио и Стокхолм. В Париж е създаден и  Aesthetic Research Center. Френската столица не е избрана случайно, тъй като тя е столица на модата и лукса и символ на добрия вкус. Дизайнерите на Huawei получават в Париж вдъхновение за новите тенденции и ги интерпретират чрез форми, материали и цветове, които използват при създаването на новите смартфони. От известно време компанията сътрудничи и с известната американска компания PANTONE Color Institute, която съчетава цветове, анализира тенденциите и проектира нови, модерни нюанси. За най-новия си флагмански модел Huawei си партнира с известната китайска марка Ricostru и едно от посланията при старта на кампанията на P10 е, че “Цветът е новото черно”.

Дизайнът, цветовете, тенденциите и модата са част от елементите с решаващо значение за създаването на дизайна на нови мобилни устройства и това не се отнася само за най-скъпите продукти на марката. Добър пример за това е Huawei P10 lite – смартфон, чийто дизайн си съперничи с този на най-добрите продукти на пазара, но на значително по-ниска цена. Елегантността и престижът станаха по-достъпни, а новият сапфирено син цвят на P10 lite прави визията му още по-неустоима. Huawei P10 се предлага в 4 невероятни цвята, които са направени с цел по-добре да можем да съчетаем смартфона с нашия характер и стил. Бялото и черното все пак си остават добър избор за традиционалистите. Черните смартфони са били винаги предпочитани от бизнес клиентите, които не биха могли да си представят различен цвят за своите мобилни устройства.

По-смелите и екстравагантни хора със сигурност ще бъдат развълнувани от Huawei P10 lite в цвят платинено злато. Моделът в този цвят прилича на красиво бижу и със сигурност би се вписал много добре на всяко вечерно парти. Най-интересният и оригинален P10 lite определено е сапфирено синият. Това е напълно нов цвят в палитрата на Huawei, който е достъпен и при P10. Новите цветове показват, че Huawei смело експериментира с дизайна и цветовете, защото тези два елемента стават все по-важни при избор на смартфон. Клиентите искат да използват най-новите технологии, най-добрите камери, но същевременно искат техният смартфон да е едно красиво устройство, което допълва стила им.