Huawei P20 Pro и P20 идват с 3-месечна гаранция срещу счупване

Продажбите на Huawei P20 в България вече започнаха, а през следващата седмица на нашия пазар ще се появи и неговият по-голям събрат P20 Pro, който носи тройна основна камера с 40-мегапикселов основен сензор. Ако вече сте решили да се сдобиете с някое от устройствата, имаме добра новина, защото компанията обяви, че ги предлага в комплект с услугата “Premium сервиз”.

Тя осигурява на всеки, който закупи P20 Pro или P20 чрез официалните канали, тримесечна гаранция на дисплея и на задния стъклен панел, която покрива счупване или друг вид инцидент и включва една безплатна подмяна или сервизиране на един от двата компонента.

В допълнение Центърът за обслужване на клиенти на Huawei предлага и безплатна двупосочна куриерска услуга при всяко сервизно събитие за целия гаранционен срок на телефоните, който е 2 години. Активирането на “Premium сервиз” става чрез приложението HiCare или в сайта на компанията в срок 1 месец от датата на покупка, а за регистриране на сервизно събитие е необходимо обаждане на номер 080018818.

 • [Quote]Със сигурност много боли да си счупиш телефона скоро след като си го взел. [/Quote] (yes)(yes)(yes) Със сигурност много боли.
  Вито
 • [Quote]защо просто не го предложат за срок от 2 години - един път безплатно?[/Quote] Просто е, защото предпочитат да сменят 5 дисплея, а не 50. Все пак екстрата е добра. Със сигурност много боли да си счупиш телефона скоро след като си го взел. А отделно получавал и допълнителна застраховка, ако случайно попаднеш на телефон с жълтеещ, розовеещ и т.н. дисплей, имаш гарантирана смяна.
  board
 • Същото беше и с една Нокиа на времето, която шефката ми беше потрошила и и дадоха нова. Даже я бяха посъветвали да я дочупи за да и я подменят от Мтел. Беше много скъпа, а модела е Нокиа Оро.
  Ванката
 • [Quote]когато вече се е ожулил, надраскал и подобни, [B]го чупиш[/B] и ти го менкат безплатно[/Quote] Е заради такива умни идеи дават само 3 месеца.
  Вито
 • Хората не спали на течение. За 3 месеца, не можеш много да му влошиш външния вид. А иначе след година, година и нещо (нормална експлоатация), когато вече се е ожулил, надраскал и подобни, го чупиш и ти го менкат безплатно. Т.е за следващата година пак ще си имаш приличен външен вид.
  StefiMo