Huawei започна да продава Mate 30 Pro в Испания на атрактивна цена

Huawei започна да продава Mate 30 Pro в Испания на атрактивна цена

Досега моделите от серията Mate 30 се предлагаха главно в Китай и в няколко азиатски страни, но явно Huawei ще се опита да разшири дистрибуцията им и в Европа. Първата страна от нашия континент, в която ще се предлага Mate 30 Pro, е Испания, но не е изключено скоро да се появи и на другите големи пазари от Западна Европа.

Явно става дума за опипване на пазара и на потребителската нагласа, защото смартфонът е наличен в ограничени количества, и то в магазина Huawei Space Store в Мадрид. Желаещите да се сдобият с него ще трябва да приготвят 1099 евро, срещу които ще получат версията с 8GB RAM и 256GB памет. Предлага се само сребристата версия.

Предложението всъщност е доста добро, защото закупилите телефона могат да получат и ваучер за 299 евро, който да ползват за покупка на други продукти на Huawei в магазина. Както споменах, не е изключено скоро устройството да достигне и до другите големи европейски пазари, но може би пак в ограничени количества. Mate 30 е без услугите и приложенията на Google, а на тяхно място е алтернативата на Huawei.

Източник: Huawei Испания

Оферти на деня

 • С кеф бих си го взел, американците няма да имат достъп до данните ми...
  nikito_blend
 • И какво е Копирано ? Външен вид може би, което не е 😉 А в Гугъл и Айфон няма следене, нали ? Блажени са вярващите, че е така :) Голям недостатък е липсата на сервизите на Гугъл, но това не означава хората да опитат, дори с посочената цена и ваучера, който дават ! Рано или късно трябва двуполюсния модел дще бъде разбит, но за да стане трябва да се опита. Huawei може и да не успеят, други ще се опитат и така. Конкуренция на двете операционни системи е нужна и от това ще спечелят хората !
  Боби13
 • На цената на айфон, но по-добър от айфон + ваучер за 300 евро. Ако го погледнем от този ъгъл, си е страхотна оферта.
  Mapuok
 • 1100 Евро? Тия жълтите са пили нещо много отровно!:))) Нещо са ги апали мухите. За тези пари ще си взема iPhone бре, алооо! Бахах! За над 2 бона взимаш жълт копиран телефон, с шпионски програми, че и без Google Play?! Тия са комедианти.
  strikercho
 • На цената на iphone , без google ,супер, браво яка оферта за коледа Направо страхотна. Да не забравим да честитим на двамата (в най-добрия случай)
  възползвали се от офертата.
  dada_
 • На цената на iphone , без google ,супер, браво яка оферта за коледа
  dani1974