Интерактивната телевизия от VIVACOM е с нови интерфейс и функционалности

Интерактивната телевизия от VIVACOM е с нови интерфейс и функционалности

Интерактивната телевизия на VIVАCOM посреща юли с нов облик и функционалности за настоящи и нови клиенти на компанията. Част от новите екстри са възможност за създаване на лични профили, препоръки на база предпочитанията на всеки потребител и персонализирана подредба на съдържанието.

IPTV ще посреща потребителите с нова заглавна страница - „За мен“ или My TV, която включва персонализирано съдържание и препоръки за филми и предавания, подбрани за конкретния потребител на база минали гледания. Секцията съдържа различни категории – ТОП канали, Любими филми/канали, Популярни сега и Продължи гледането.

Добавена е и информационна страница при избиране на предаване от Програма, My TV, Видеотека или след Търсене, от която предаването може да се пусне отначало, да се добави напомняне за бъдещо излъчване, а при сериалите да се видят предстоящите епизоди и препоръки за подобни предавания.

Нова функционалност за любителите на футбола са спортните данни, които дават информация за първенството, отборите и мача в реално време, както и най-важните моменти от него. Настоящите клиенти на интерактивна телевизия от VIVACOM могат да преминат към обновения интерфейс без допълнително заплащане в няколко лесни стъпки.