iOS 6 създава проблеми и с контрола чрез Bluetooth връзка

iOS 6 създава проблеми и с контрола чрез Bluetooth връзка
Картите в новата версия на iOS са далеч от съвършени и потребителите бързо забелязаха това, но изглежда, че това не е единственият проблем с новата версия на платформата. Оказва се, че ъпдейтът за iOS 6 носи и проблеми с Bluetooth връзката, от каквито вече доста хора са се оплакали във форумите. Конкретно някои потребители съобщават, че не могат да управляват телефона си, когато слушат музика през Bluetooth устройства, което е доста неудобен проблем, когато например шофират и смартфонът е свързан с автомобилната уредба. За щастие проблемът не се появява при всички потребители, засегнатите устройства са на различни производители. Засега по въпроса няма официален коментар от страна на Apple.

http://www.theverge.com/2012/9/20/3365882/ios-6-users-lose-bluetooth-audio-track-listings-and-control-features

 • Явно не си ме разбрал колега, за мен няма по-голяма обида от това да ме нарекът епъл-фенбой! Аз също твърдя, че андроид е по-добрата ОС! Просто отговорих на друг потребител, прочети постовете по долу за да разбереш, какво става! Леле, леле и това доживях аз ненавиждам Епъл а ме изкарахте техен фен...:X
  Ванката
 • И какво от това. Какво общо има това , че Андроид се използва от много производители , а iOS от един производител? На лице е проблем , нали така. Не мога да разбера какво се се навъдили толкова Епъл фенбойчета в тоя сайт. Андроид е завидно по-добрата система от двете.
  S1Kill3R
 • Батерията е 1440 мАч, 5,45 Вата/час... Процесора, както вече казаха на няколко места е разработка в на Епъл...
  uglyipl
 • Гугъл никога не са казали, че андроид е съвършен. В гърдите се бият само Епъл! Плюс това андроид се разработва за много компании докато iOS само за една!(whistle)
  Ванката
 • Садомазомазохистите поне си начесаха крастата като олекнат с 2000 лева за любимата си айфонфитня:D:D:D;) Всяка кофти новина около айшитнята ме радва, да видим и каква батерия ще има и с какъв процесор е тогава искрено ще се забавлявам:P:P:D:D:D;)
  Beчния
 • А Андроид е съвършен уж?
  Мартин Иванов
 • Несъвършенството е съвършенство!:D
  Ванката