iPhone 12 и iPhone 12 mini на по-ниски цени във VIVACOM

iPhone 12 и iPhone 12 mini на по-ниски цени във VIVACOM

VIVACOM обяви, че до края на месеца предлага iPhone 12 и iPhone 12 mini на нови по-ниски цени в магазините и онлайн. Потребителите могат да направят своя избор между всички варианти на моделите, а наличните цветове са бял, син, зелен, червен и черен. Устройствата идват с подарък външна батерия и могат да бъдат комбинирани с новите неограничени планове Unlimited.

Вземи Apple iPhone 12, 128GB от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

iPhone 12 се отличава със Super Retina XDR дисплей, а iPhone 12 mini предлага всички технологии в по-малък и компактен размер. Моделите използват процесора A14 Bionic, който е изключително бърз, а предпазното стъкло включва керамика за повишена издръжливост. iPhone 12 и iPhone 12 mini са съвместими с 5G мрежата на Vivacom. Моделите работят с Nano SIM карти и поддържат eSIM.

Вземи Apple iPhone 12 mini, 256GB от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

  • Абсолютна лъжа и измама - отивам в магазина, искам да си преподпиша плана на Ънлимитед - цената на телефона по-висока от обявената в сайта, при това без подарък външна батерия! Отивам на сайта - не мога да поръчам онлайн, дава ми само някакви други планове за преподписване...
    Воден-дух
  • Браво! Най-добрите смартфони от най-добрия български оператор на най-добрите цени!
    Воден-дух