iPhone 12 поддържа 5G и в мрежата на VIVACOM

iPhone 12 поддържа 5G и в мрежата на VIVACOM

Вчера Apple пусна ъпдейт на операторските настройки за своите телефони с него беше активирана съвместимост с 5G мрежите на българските оператори. Вече писахме, че серията iPhone 12 (iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max) поддържа новата мрежа на A1, но заедно с това от екстрата могат да се възползват и клиентите на VIVACOM, които ползват най-новите смартфони на Apple.

Активирането става от страна на Apple, така че устройствата трябва да сте с последната версия на iOS и с най-новите операторски настройки, които също ще бъдат разпространени от американската компания. След това VIVACOM ще ви изпрати SMS, за да ви уведоми, че до 31 март получавате безплатен тестови достъп до нейната 5G мрежа.

Ако имате съвместимо устройство до края на март ще получите като безплатен бонус всеки месец по 30 000MB за ползване в 5G, 4G и 3G мрежата на VIVACOM. Имайте предвид, че според условията на телекома, за да ползвате 5G мрежата трябва да ползвате съвместимо устройство, което е закупено от VIVACOM.

Вземи Apple iPhone 12, 256GB от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.