Истини за мъжкото самочувствие

Истини за мъжкото самочувствие
Доброто състояние на духа и увереността в собствените действия и способности - това е самочувствие. Но какво оказва влияние върху самочувствието на мъжете? Професионални успехи? Натрупани финанси? Одобрението на нежния пол?

Често истината се крие в дребните неща. Затова не трябва да забравяме джаджата, която е неделима част от нас и в която се съхраняват както бизнес контакти и график за делови срещи, така и секси текстови съобщения и интимни снимки. Точно така - говорим за нашия мобилен телефон. Най-често използваното устройство в нашето ежедневие, а и може би и най-често докосваната вещ.

Смартфоните разкриха и нови хоризонти: те добавиха комуникационни средства, които бяха характерни само за компютрите, и ги сложиха в нашите длани. Това са апликации например, като Facebook и Skype, които ни свързват с всички наши приятели... и естествено, приятелки.

Да говорим за мъжко самочувствие, без да споменем нежния пол, звучи някак несериозно. Какво бихте избрали? Последен модел смартфон или незабравима нощ със страхотна мадама? За жените телефонът на един мъж може да говори много за него, но не толкова, колкото представянето в леглото. Би било нелепо някой да остане с лошо впечатление само защото не сме се представили на ниво!

Познавате ли онова усещане, когато софтуерът на телефона откаже или някакъв бъг попречи на връзката? Чувствате се предаден, раздразнен и искате да смените устройството на мига. Вероятно жените се чувстват по същия начин, когато сте в интимна обстановка и вашето "мъжко достойнство"... откаже.

И за двата проблема има прости решения. При телефоните - залагайте на добри марки, с модерен софтуер. При секса - тук темата е много по-деликатна, защото вашето самочувствие наистина може да бъде накърнено. Затова не поемайте рискове. Потърсете най-доброто.

Говорете със своя доктор и го послушайте. Истинско чудо е какво може да се случи само с едно малко хапче. Все пак човек живее веднъж и всяко нещо, което прави, трябва да го прави на сто процента! Или казано с езика на програмистите - трябва да ъпдейтнеш своя софтуер, за да вървиш с високо вдигната глава.

  • затова е в секцията за платени публикации.
    chilko