Кампания на Motorola и Ducati ще раздаде много подаръци

Кампания на Motorola и Ducati ще раздаде много подаръци

В началото на годината Motorola подписа едногодишен договор за глобално партньорство с популярния италиански производител на мотоциклети Ducati, така че новата кампания на компанията в България не е особено изненадваща. Тя се казва "Бързина в бъдещето" и ще направи паралел между бързината на мотоциклетите Ducati и на новите 5G мрежи, които плахо вече навлизат и в България.

В рамките на кампанията Motorola осигурява възможност на феновете да се качат на мотоциклет Ducat Panigale V4R, което става чрез специален симулатор. Той ще бъде разположен в три големи софийски търговски центъра през този месец - Serdika Center (06-13.11), The Mall (13-20.11) и Paradise Center (20-29.11). В рамките на всяко състезание участниците събират точки, които определят позицията им в класирането.

Има и друга възможност за спечелване на интересни награди. Всеки, който закупи устройство от серията moto g в рамките на играта, може да участва в томбола за награди като безжични слушалки и тонколони, часовници, шапки и тениски Ducati и дори колекционерски модели на мотори Ducati.

Можете да се включите, ако закупите телефон moto g в периода 06 ноември - 13 декември, а след това регистрирате покупката тук. В кампанията влизат следните модели - moto g 5G plus, moto g9 play, moto g9 plus, moto g9 power, moto g8 power, moto g8 power lite и moto g 5G.

Вземи Motorola Moto G9 Play, 64GB + 4GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.