Игровата конзола от следващо поколение е тук

Игровата конзола от следващо поколение е тук

Наскоро настъпи един дългоочакван момент за много геймъри, а това е пускането в продажба на най-новата игрова конзола на Sony. В новия ни специален проект с VIVACOM ще ви запознаем в подробности с актуалното предложение на японската компания.

В материала ни говорим за интересния дизайн на PlayStation 5 (PS5), който е необичаен спрямо досегашните поколения. Няма как да подминем и хардуерната платформа, която дава производителност от най-високо ниво и включва SSD памет за бързо зареждане на игрите.

За да е тотално забавлението, конзолата е снабдена и с нова аудио технология, която осигурява 3D звук, а с това ви въвлича още повече в игровото съдържание. Наличен е и нов контролер на име DualSense, който има футуристичен дизайн и включва подобрена вибрационна технология и адаптивни спусъци.

При дебюта на всяка нова конзола един от най-важните въпроси е свързан със съвместимите игри. В случая PS5 осигурява възможност за игра с над 99% от всички заглавия за PS4. Конзолата се предлага в два варианта в зависимост от наличието на Ultra HD Blu-ray дисково устройство.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция