Marshall Uxbridge Voice е компактна колонка с вграден виртуален асистент

Marshall представи най-новия си продукт - Uxbridge Voice, който представлява компактен Bluetooth говорител. Той се отличава с наличието на интегриран гласов асистент Amazon Alexa и поддържа технологиите за безжично споделяне AirPlay 2 и Bluetooth. За приемането на гласови команди са налични два микрофона с голям обхват, технология за разпознаване на глас и шумопотискане.

Uxbridge Voice може да бъде използван и за цялостна домашна озвучителна система, като се свърже към други говорители на компанията в различни помещения. Той разчита на два говорителя и усилвател от Class D с мощност до 30W. Налични са и хардуерни бутони за управление, които са разположени в горната част на конструкцията.

Разбира се, голяма част от настройката, а и персонализирането на звука, може да бъде осъществено през мобилно приложени. Дизайнът на новия модел е класически за Marshall и ще е познат на феновете на марката. Uxbridge Voice с Alexa ще е наличен от 8 април с цена 199 долара, а от 11 юни ще е достъпна и версия с Google Assistant.

Източник: Marshall

 • Търсих слушалки on/over ear, с кабел, за 2-3 часа носене, с микрофон и разумна цена. С тях целях да заменя безжични филипс (за слушане) и жични лоджитек (за разговори). Ей така, за по-малко кабели и да е по-просто.

  Спрях се на Major 3 (жични) - все пак са марка, нали :)
  Много стегнати, мачкат ушите ужасно. Повече от 15 минути носене и става много некомфортно.
  Рекох - ще ги ползвам само за разговори тогава, нали имат микрофон. Микорофонът е много зле - едвам чуват отсреща. Пробвах с няколко устройства и навсякъде така.
  Звукът е нормален.
  На вид са симпатични.

  Дори да комфортът да субективен (а моята глава/уши са с нормален размер), трагичния микрофон е непростим при тази трицифрена цена.
  Разделих се с тях, след 1 ден проби.
  npet
 • След последната ми покупка на нещо Маршал, съм леко скептичен към бюджитените им продукти.
  Дано са се постарали, че 200$ е бая за моно безжична колонка.
  Какво си купи от там? Имам едни блутут слушалки от тях Major Bluetooth,ползвам ги вече две години и нямам проблеми.
  pretorianec
 • След последната ми покупка на нещо Маршал, съм леко скептичен към бюджитените им продукти.
  Дано са се постарали, че 200$ е бая за моно безжична колонка.
  npet