Meizu MX2 има четириядрен процесор, отново само за Китай

Meizu MX2 има четириядрен процесор, отново само за Китай
Китайският мобилен пазар е на път да стане един от най-интересните за нас, тъй като на него се появяват устройства с впечатляващи технически възможности на ниски цени, които няма да видим скоро в нашите магазини. Такъв е и новият продукт на Meizu, който ще се продава в Китай от средата на декември на цена, започваща от 400 долара.

Meizu MX2 е снабден с четириядрен процесор MX5S от Samsung с честота 1.6GHz, 2GB RAM и 30% по-бърз графичен ускорител; 4,4" дисплей с резолюция 1280 x 800 пиксела, пикселна гъстота 347ppi и рамка с дебелина само 3,15 мм, който е изработен по нова технология с ниска консумация на енергия; 8МР камера с BSI сензор; и 16GB, 32GB или 64GB вградена памет.

Добавени са предна камера, два микрофона, microUSB порт с технологията MHL и вградена батерия с капацитет 1800 mAh. Операционната система е Android 4.1 с интерфейс на Meizu. Цените на устройството са 400, 480 и 640 долара в зависимост от вградената памет.

http://www.engadget.com/2012/11/27/meizu-mx2-launch-china/

  • Чудно ми е, ако го си го купя от Китай, дали ще работи на честотите на европейските мобилни оператори?? Понеже съм наясно, че в китайските мобилни оператори работят с отделни радиочестоти. Дали радио-телефона на този, ще е ограничено само за радиочестотите на китайските оператори?
    Cabela
  • Абсолютно съм съгласен, че е по функционален за дизайн за почти еднакви, но мисля, че квадратче на копчето е по-готино. А между другото е и доста по-евтин (cyber)
    TheGuardianOfKalibus
  • Ъм, това е целта на Miui. Само че забележи - хиляда пъти по-функционален е, и бих казал - по-як...
    fintaraBG