Mobile Bulgaria търси редактор в София

Mobile Bulgaria търси редактор в София

Преди няколко седмици Mobile Bulgaria стана на 13 години, но нямаме никакво намерение да спираме дотук. В навечерието на мащабен редизайн на сайта искаме да разширим неговия редакторски състав, за да можем да ви осигурим още по-интересно и разнообразно съдържание. Вярваме, че бъдещите ни колеги са именно сред читателите на сайта и трябва просто да ги открием. Ако обичате джаджите и технологиите във всичките им превъплъщения, можете да пишете за тях и си търсите аудитория, може би мястото ви е в екипа на Mobile Bulgaria.

Търсим хора, които могат да пишат за технологии разбираемо, с авторитет, познания и не на последно място – грамотно. Освен отразяване на актуални новини и събития работата включва писане на ревюта за разнообразни мобилни устройства, а допълнителен плюс ще е опитът в обработването на снимки и видео. Идеалният кандидат следи отблизо завладяващия свят на технологиите, иска първи да сподели важните новини с читателите на сайта и умее да спазва срокове. В момента позицията е една и е за работа на пълен ден в офиса ни в централната градска част на София.

Готови ли сте да кандидатствате? Следвайте тези инструкции:

– Изпратете ни на адрес contacts@mobilebulgaria.com три текста в стил, който смятате, че подхожда най-добре на Mobile Bulgaria. Текстовете трябва да са написани от вас и да покриват теми, които обикновено намират място в сайта (телефони, таблети, лаптопи, интересни мобилни технологии, мобилни мрежи, фотоапарати и т.н.). Те трябва да звучат сякаш са написани от нашите редактори, но все пак нека изразяват вашия стил на писане и гледна точка. Добре е текстовете да са за реални неща, за да видим как бихте се справили с отразяването на действителните новини, но имайте предвид, че няма да бъдат публикувани в сайта.

– Посочете 3 от любимите ви устройства и опишете накратко защо ги харесвате.

– Ако имате предишен опит, включете връзки към ваши текстове.

– Споделете малко информация за себе си – образование, ползване на чужди езици (заради естеството на работата е препоръчително доброто владеене на английски), досегашен опит.

  • 2 предложения от мен : инжинера, дръннал камбаната на Асамблея Знаме на мира, или Следователя blue_sky, разбил задругата на Виваком (yes) А защо не и видния експерт по дизайн samo(ТойСи)znai.
    LegolasElf
  • [Quote]Търсим хора, които могат да пишат за технологии разбираемо, с авторитет, познания и не на последно място – грамотно.[/Quote] Мдам, определено имате нужда от такива хора! :D п.п. Който го е писал това има ли завършен поне 8-и клас? И каква му е оценката по Бел? (woo)
    PoceH_BS