Стрийминг услугата Nvidia GeForce Now вече е налична за Android

Стрийминг услугата Nvidia GeForce Now вече е налична за Android

Услугата за стрийминг на игри от компютър към устройства с Android – GeForce Now, вече е достъпна за потребителите в Корея, които разполагат със система, включваща някоя от съвместимите видеокарти на Nvidia. Решението разчита на компютър за изчислителната мощ и на интернет връзка за предаване на съдържанието към смартфон или таблет, като е налична и абонаментна опция за стрийминг на голямо разнообразие от игри от облака. В този случай изчислението се поема от онлайн сървъри с видеокарти GeForce RTX. Услугата работи с инсталираните на компютъра игри, както и с платформи като Epic Games и Steam (не с всички заглавия). 

Приложението GeForce Now е достъпно за устройства с Android 5.0 или по-нова версия. На този етап е налично само в Корея, но скоро очакваме да се появи и в други региони. За оптимално гейминг изживяване се препоръчва използването на външен контролер като геймпад. Nvidia GeForce Now все още е в бета версия, което означава, че не всичко може да работи коректно, а за целта ще ви е необходим и акаунт в приложението за PC или Mac. Ако не искате да чакате можете още сега да изтеглите приложението от APK Mirror и да го инсталирате ръчно.

Източник: 9To5Google

Оферти на деня

  • Подкарах диабло 3 на телефона. Обаче нещо мишката не работи, излиза ми курсора, но като натисна не прави нищо, приема само натискане с пръста върху дисплея. Но като цяло да играеш пс игри на телефона, само да го изчистят от бъгове и ще е лудница.
    dada_