Motorola ще подкрепи млади таланти в планинското колоездене

Motorola ще подкрепи млади таланти в планинското колоездене

През този уикенд Витоша ще е изпълнена с адреналин и емоции, защото близо 100 състезатели от всички краища на България ще премерят сили в осмото издание на Home Mountain Bike Cup. Състезанието е в най-атрактивната дисциплина от планинското колоездене – спускане, и по традиция предлага много зрелищни моменти. Трасето за спускане "Бай Кръстьо" над Драгалевци е с дължина около 2 км и включва множество стръмни, скоростни отсечки и различни естествени и изкуствени препятствия, като корени, камъни, скокове, дропове и други.

Състезанието е четвърти кръг от VIVACOM Downhill Series, а един от спонсорите му е Motorola. Компанията продължава да подкрепя младите таланти в спорта и ще осигури награди в една от категориите на Home Mountain Bike Cup. В него ще участват и Изабела Янкова и Димитър Мазнейков, които макар да са едва на 16 години вече са сред обещаващите състезатели по планинско колоездене, а освен това са сред лицата на Motorola.

Регистрацията за участие е все още отворена и всеки, който иска да се включи, може да се запише на адрес www.conceptcreative.org/hmbc.