Най-сетне истински снимки Samsung Galaxy S III?

Най-сетне истински снимки Samsung Galaxy S III?
След няколко дена Samsung ще ни разкрие истинския външен вид на Galaxy S III, но дотогава онлайн продължават да се появяват снимки, за които се твърди, че показват обвитото в тайнственост устройство. Новите кадри са два и до голяма степен отговарят на схематичното представяне на смартфона, което видяхме наскоро. Едната снимка е от източник на GSM Arena и за жалост не е съпроводена с допълнително потвърждение на характеристиките на телефона. Все пак вече знаем, че ще използва четириядрен процесор Exynos с работна честота 1,4GHz и ще има SuperAMOLED екран с резолюция 720p и диагонал 4,6" или 4,8" и 8МР или 12МР камера.

Другата снимка е от сайта KnowYourMobile и подсказва, че телефона ще е с височина около 130 мм, а информацията с нея твърди, че диагонала на екрана е 4,8". И на двете снимки може да бъде забелязан хардуерен бутон, а голямото сходство ни кара да мислим, че най-сетне видяхме как ще изглежда смартфона.

http://www.gsmarena.com/this_looks_like_a_legit_samsung_galaxy_s3_press_shot-news-4181.php
http://www.knowyourmobile.com/blog/1344410/exclusive_picture_samsung_galaxy_s3_will_feature_48inch_screen.html

 • Ами така се очертава,в четвъртък ще е представянето не телефона и тогава ще се разберът пълните му технически характеристики.
  t1ri
 • В четвъртък ли най-сетне ще знаем какво със сигурност ще представлява телефона?
  NickRey
 • Сигурен съм, че утре ще има по-истински!
  Shoshku_
 • Ако изглежда така ще идеално. Много прилича на Нексус, но пък той си е доста красив телефон. Като се има предвид какви слухове имаше за разни керамики, син цвят и тем подобни ненужни изгъзици... дано и този модел е лек и тънък.
  E34v8
 • Наистина прилича на Нексуса но какво от това?!Кефи ме този дизайн и ако това е телефона ще се радвам!!!
  t1ri
 • ето една снимка на телефона:D
  Beчния
 • Какъв убиец бе човек, тва си е направо SGS2+Nexus...
  fintaraBG
 • оффф абе това е galaxy nexus от самолет си личи сложили са му хардуерни бутони:D:P
  Beчния
 • Тази новина е доста пресилено "новина" ... имайки предвид, че така наречената снимка е концепция още от февруари: http://www.concept-phones.com/samsung/samsung-galaxy-iii-hspa-32gb-storage-tegra-3-cpu/ ... ще почакаме още малко за да видим как изглежда.
  gulliverbg
 • това е FAKE :D и аз си мислих че един ден ще пропуснат да ни залъгват с уж реални снимки. ето това ни убеждават че е телефона :) http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/gallery/2357/samsung-galaxy-nexus
  Beчния
 • Съвсем нормално е да има всеки ден новини за телефона след като това е едно от най чаканите устройства!!!Колкото до дизайна,той просто е убиец!!!Дано да го няма този хардуерен бутон във средата,но дори и със него телефона е много красив!От показаните досега снимки който предполагат как ще изглежда телефона,тази най ми допада!
  t1ri