Nokia Mobile организира събитие на 8 април

Nokia Mobile организира събитие на 8 април

Последното виртуално събитие на HMD Global беше през есента на миналата година, но съвсем скоро компанията ще организира ново. Финландската компания обяви виртуална среща на 8 април, и макар засега не знаем какво ще видим на нея, почти сигурно е, че ще бъде посветена на нови телефони с марката Nokia.

Тези премиери обикновено са запазени за по-важни продукти, така че не е изключено да видим модели от по-висок клас, а защо не и дългоочаквания наследник на Nokia 9 PureView. Наскоро се появи информация за подготвяната нова серия телефони Nokia G, а освен това научихме, че се готви нова версия на Nokia 3650.

Най-скорошните продуктови премиери на компанията бяха Nokia 1.4 през януари и Nokia 5.4 през декември. Страницата за събитието включва хаштаг #LoveTrustKeep и показва човешка фигура в борова гора, която изглежда е препратка към северните корени на компанията.

  • изглежда готино, дано е интересно
    [size=5][url=http://pnk1.polezni-stranici.info]детски обувки[/url],[url=http://knb1.polezni-stranici.info]пари на заем онлайн[/url],[url=http://tnw1.polezni-stranici.info]akrapovic[/url],[url=http://crt1.polezni-stranici.info]коли под наем[/url][/size]
    pllb
  • Да, очакваме и нов модел на 3310 (◔‿◔) ... излишни напъни ¯\(◉‿◉)/¯.
    Kuzmanow