Нови данни за Samsung Galaxy A52

Нови данни за Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A50 беше сред най-популярните смартфони през 2019, като тази година бяхме свидетели и на неговия успешен наследник Galaxy A51. Сега с интерес очакваме и следващия модел в серията.

Galaxy A52 все още е в процес на разработка, но вече сме свидетели и на първите данни, свързани с него. Подобно на Galaxy A51 той ще има 4G и 5G варианти. Освен това имаме и детайли за основната му камера.

Тя ще е четворна и ще включва 64-мегапикселов сензор, а освен това ще видим и обектив за макрокадри. Преди време научихме, че Samsung може да въведе и технология за безжично зареждане в бъдещите модели от серия Galaxy A. Samsung би трябвало да представи част от тези устройства до края на тази или началото на следващата година.

Източник: GalaxyClub

  • При нормална работа 4000 mAh държи два дена. Същата батерия в A20 държи 5 дена. Можеш да зареждаш само със зарядното идващо с телефона. Леко разочарование е за мен А51 заради тези два факта. За мен не е нормално 4000 амперчаса едвам да те избутват 2 дни. Даже някои си позволят да рекламират, че видиш ли телефона ще издържи един цял ден без да се зарежда. А стига бе, по-добре нокия фенер.
    krasi_1m